Το Once Upon στηρίζει την MeliSoula και φιλοξενεί το Pink Gala του Οκτώβρη στη Θεσσαλονίκη!

Με αίσθημα ευθύνης και στήριξη σε όλες τις ανάγκες της κοινωνίας μας, τα Θεατρικά Εργαστήρια Once Upon φιλοξενούν αυτό το Σάββατο 23 Οκτωβρίου το σπουδαίο Pink Gala που διοργανώνει η Μελίνα Χατζηπαντελή και η MeliSoula της με σκοπό να πουλήσουμε μαζί όσα περισσότερα ροζ μπισκότα γίνεται και να ενισχύσουμε με τα έσοδα, την ανακαίνιση της βιβλιοθήκης του Ογκολογικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου «Μποδοσάκειο» στην Πτολεμαΐδα, με την συμβολή του WinCancer.

Από τις 10 το πρωί μέχρι τις 15.00 το μεσημέρι, καλεσμένοι που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν, θα φτιάχνουν μπισκότα με το σύμβολο pink ribbon για έναν Οκτώβρη που είναι αφιερωμένος στην αντιμετώπιση και την πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού.

Παράλληλα, θα υπάρχουν σε διαθεσιμότητα, έξω από το Once Upon για λόγους ασφάλειας, μπισκότα και κουτάκια δώρου ώστε όποιος επιθυμεί να περάσει, να ενημερωθεί και να τα αγοράσει στην τιμή των 2 ευρώ  για έναν κοινό και δυνατό σκοπό.

Στην Ελλάδα κάθε χρόνο έχουμε περίπου 1.500 νέες περιπτώσεις καρκίνου του μαστού. Οι παράγοντες που σχετίζονται με την εμφάνιση του, δεν έχουν πλήρως διευκρινιστεί, οπότε η πρόληψη είναι το πιο δυνατό κομμάτι του. Και όσο αν νομίζουμε πως αφορά μόνο τις γυναίκες, έχει γίνει πλέον γνωστό πως περίπου το 1% όλων των καρκίνων µαστού συναντάται και στους άνδρες.

Σκοπός μας είναι να κάνουμε πιο όμορφο αυτόν τον κόσμο.

Γιατί η πιο σπουδαία τέχνη είναι η αγάπη.

Info

Pink Gala

Ημερομηνία : Σάββατο 23 Οκτωβρίου

Ώρες : 10.00 – 15.00

Διοργάνωση : http://melisoula.gr

Χώρος : Θεατρικά Εργαστήρια Once Upon

Διεύθυνση : Βασιλίσσης Όλγας 81, Θεσσαλονίκη