Το California Old School Punks Infamous Stiffs προσφέρει mosh pit riff και έντονη ενέργεια στο νέο EP “Lockdown Live”

Οι SoCal punk rockers, Infamous Stiffs, επιστρέφουν με ένα ζωντανό EP έξι τραγουδιών, το “Lockdown Live”, τη δεύτερη κυκλοφορία τους στη Riot Records/Golden Robot Records, διαθέσιμη για προπαραγγελία/προσθήκη/αποθήκευση, με νέο single Kill for the Sound ( Ζωντανά) τώρα μαζί με το μουσικό βίντεο για το κομμάτι.

Γεμάτο από παγωμένη ενέργεια και επιθετικότητα, τα αποτελέσματα αυτού του πειράματος μιλούν από μόνα τους. Το πιασάρικο, σκληρό και αδυσώπητο, το “Lockdown Live” προσφέρει μια προοπτική σε πραγματικό χρόνο για τα τραγούδια και την τρέχουσα κατάσταση. Είναι κάτι που πρέπει να μασάτε σε αυτούς τους αδύνατους καιρούς αβεβαιότητας και της κούρασης που όλοι αντιμετωπίζουμε.

Δημιουργήθηκαν το 2019 στη Νότια Καλιφόρνια, τα μέλη των Infamous Stiffs έχουν περάσει δεκαετίες παίζοντας punk rock ‘n’ roll σε διάφορες ενσαρκώσεις… όλους τους δρόμους που οδηγούν στην ηχητική συνθήκη που είναι οι Infamous Stiffs. Μια ανελέητη επίθεση από δυνατά μολυσματικά άγκιστρα και κουνήματα που θα σας κάνουν να κινηθείτε!

Οι Infamous Stiffs είναι οι: Scotty Wilkins (φωνή), Jim Perrault (μπάσο), Mark Pananides (κιθάρα), John Gilhooley (κιθάρα) και Ryland Steen (τύμπανα).

‘Lockdown Live’: https://open.spotify.com/album/6aW2Nl2KZQHWd6fjpBt39k

Σε αυτή τη νέα συνέντευξη, μιλάμε με το συγκρότημα για τις μουσικές τους εμπνεύσεις, τις περιέργειες και τα μελλοντικά τους σχέδια. Δείτε το παρακάτω:

Πού σου ήρθε η ιδέα για το όνομα του συγκροτήματος; Jim- Ένας φόρος τιμής σε όλους τους μουσικούς της πανκ που μας ενέπνευσαν και πέθαναν στην κακία. John- Οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να ονομάσουν έναν διαβόητο δύσκαμπτο. Η κοινωνία τείνει να τους δοξάζει.

Γιατί πανκ ροκ; Mark- Την πρώτη φορά που άκουσα πανκ ροκ ως παιδί, ήμουν κολλημένος. Η δύναμη και η ενέργεια ήταν ακριβώς αυτό που έψαχνα και το παίζω από τότε. Jim- Από εκεί ξεκίνησε η αγάπη να παίζεις μουσική. Το John- Punk Rock από εμένα είναι μια στάση και ταιριάζει από τις αρχές της δεκαετίας του ’80. Scott- Δεν είναι μόνο punk rock! Η κυκλοφορία περιλαμβάνει και το rock n roll. Αλλά και πάλι δεν είναι απλώς ροκ εν ρολ όταν πρόκειται για αυτό.

Γνωρίζατε ο ένας τον άλλον πριν δημιουργηθεί το συγκρότημα; Ο Mark-Scott κι εγώ πάμε πολύ πίσω και ήμασταν στο Χόλιγουντ Μίσος. Γνώρισα τον Τζιμ και τον Τζον όταν κατέβηκα για να τζαμάρω με τους Infamous Stiffs. Ο Scott- Mark και εγώ γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον εδώ και πολύ καιρό, ακόμη και παίζαμε μαζί σε ένα προηγούμενο συγκρότημα που ονομαζόταν Hollywood Hate. Γνώρισα τον Τζιμ και τον Τζον όταν συμμετείχα.

Το αγαπημένο συγκρότημα κάθε μέλους της μπάντας; Mark- Adolescents / Jim- Circle Jerks / John- The Clash.

Ποιος ή τι σας εμπνέει να γράψετε τραγούδια; Mark- Γράφω αυτό που θέλω να ακούσω. Ρυθμοί και μελωδίες που αντανακλούν και μεταφέρουν αυτό που νιώθω. Jim- Μια αγάπη για τη μουσική και την ανάγκη να δημιουργήσεις κάτι που κάνει τους ανθρώπους να θέλουν να χαλαρώσουν και να διασκεδάσουν. Γιάννης- Σκέψη, συναισθήματα, τι συμβαίνει γύρω μου. Scott – Μερικές φορές είναι μόνο το ευρύ κοινό που αναβοσβήνει. Μερικές φορές είναι το γεγονός που συγκινεί και κλονίζει τα θεμέλια στα οποία στέκεται το ευρύ κοινό. Μπορεί επίσης να είναι θέμα διάθεσης. Όταν είναι θέμα διάθεσης, συμβουλεύομαι το δαχτυλίδι της διάθεσής μου και πηγαίνω από εκεί.

Έχει υποφέρει κάποιος από εσάς ποτέ από τρόμο στη σκηνή; Κάποια συμβουλή για αρχάριους για το πώς να το νικήσετε; Mark- Μόνο στην αρχή. Απλά πρέπει να συνεχίσεις να παίζεις και γίνεται καλύτερο. Τζιμ- Ναι, κοκαΐνη, πολλή κοκαΐνη. Scott- Όχι, είναι πάντα διασκεδαστικό. Αφήστε τις αναστολές σας να φύγουν. Απόλαυσέ το όσο μπορείς. Δουλέψατε πολύ δύσκολα τις μελωδίες σας για να φοβάστε. Πηγαίνετε και μοιραστείτε το με ανθρώπους με ομοϊδεάτες και θυμηθείτε ότι έχετε περισσότερες από μία λήψεις. Μην πιστεύετε τις μαλακίες του κλάδου ότι παίρνετε μόνο ένα. Απλά κάνε το!

Ποια συγκροτήματα σας ενέπνευσαν περισσότερο; Mark- Adolesents, The Damned, The Ventures, AC/DC. Jim- Πάρα πολλά για να απαριθμήσω, αλλά θα παίξω μαζί. Καλιφόρνια, Νέα Υόρκη και αγγλικό πανκ ροκ και Stax Soul. John- The Clash, Ramones, Sex Pistols. Scott- Με κάθε ειλικρίνεια, υπάρχουν πάρα πολλά για να αναφέρουμε. Αλλά θα πω ότι όταν ήμουν μικρό παιδί, βλέποντας τον Tony από τους Adolescents όταν πήγαιναν για πρώτη φορά και τον Rudy από τους The Stains ήταν κίνητρο! Πραγματικά, κάθε μπάντα εκεί έξω και το κάνει είναι έμπνευση. Χαίρομαι όταν βλέπω να κυκλοφορώ μουσική. ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟ!!!!!!

Έχει το συγκρότημα νέο υλικό σύντομα; Mark- Ναι, ελπίζουμε να έχουμε ένα νέο άλμπουμ μέχρι το καλοκαίρι.