Το Athens English Comedy Club παρουσιάζει τον Φινλανδό κωμικό Harri Soinila με την παράσταση “Drink Like No One Is Watching”

Ένας από τους πιο διεθνώς επιτυχημένους Φινλανδούς κωμικούς, ο Harri Soinila έχει κάνει headline spots σε παραστάσεις από το Εδιμβούργο μέχρι την Καζαμπλάνκα και από το Ρίο ντε Τζανέιρο μέχρι το Ταλίν, ενώ έχει εμφανιστεί σε Ευρωπαϊκά φεστιβάλ κωμωδίας όπως τα Ljubljana’s PANČ, Barcelona Comedy Festival, Liverpool Comedy Festival, Helsinki’s Arctic Laughs και το East European Comedy Festival στο Λονδίνο. Έχει επίσης εμφανιστεί στην Φινλανδική τηλεόραση και το ραδιόφωνο της Μάλτας, ενώ εκπροσώπησε τη Φινλανδία στο διαγωνισμό Laugh Factory’s Funniest Person in the World. Το 2022 ήταν opening act για τον Καναδό mega star κωμικό Russel Peters, κατά τη διάρκεια της Ευρωπαϊκής του περιοδείας.

Ασυνήθιστα έξω καρδιά για Φινλανδό, η πρώτη Αγγλόφωνη σόλο παράσταση του Harri μιλάει για το να είσαι Φινλανδός, για το ποτό, και γενικότερα το φινλανδικό ποτό. Κάθε πρόβλημα είναι μια ευκαιρία και έτσι μετατρέπεις ένα πρόβλημα με το ποτό σε ευκαιρία να βγεις για ποτό.  Αναφέρει επίσης κάποια πράγματα για σκυλιά και μωρά, και το γιατί τα σκυλιά είναι καλύτερα. 

Τα λογοπαίγνια και οι παρατηρήσεις του έχουν περιγραφεί ως σκοτεινό χιούμορ με χρυσή καρδιά και μερικές φορές και το αντίστροφο.

“His wit and observations are in a different class.” – City.fi

“You deserved ten points.” – Michael Addis, Comedy Central

“I’m Batman.” – Batman

Η παράσταση “Drink Like No One Is Watching” θα είναι η πρώτη εμφάνιση του Harri Soinila στην Ελλάδα.

Ημερομηνία: Τετάρτη 26 Απριλίου

Ώρα: 21:00 (Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30)

Εισιτήρια: https://www.viva.gr/tickets/theater/liz-miele-murder-sheets/

* Early-bird εισιτήρια (μέχρι 16/4): €14

* Προπώληση – Γενική είσοδος (μετά τις 16/4): €16

* Στο ταμείο: €20


Διάρκεια: 1ω15λ

Ηλικία: 16+

Πληροφορίες: 6987994689 // [email protected]

Media:  https://youtu.be/FUiVF577rEc

Harri Soinila media:
https://harrisoinila.com/
Instagram: https://www.instagram.com/harrisoinila
YouTube: https://www.youtube.com/@harrisoinila

Διεύθυνση: Θέατρο Ελιάρτ, Κωνσταντινουπόλεως 127 (μετρό Κεραμεικός & Μεταξουργείο)

Είναι δυνατή η πρόσβαση στο θέατρο με αμαξίδιο.

Λίγα λόγια για το Athens English Comedy Club

Το Athens English Comedy Club ιδρύθηκε το 2019 και είναι το πρώτο, και μοναδικό, εξ’ολοκλήρου Αγγλόφωνο comedy club στην Ελλάδα!

Στο κόμεντι κλαμπ παρουσιάζονται παραστάσεις comedy lineup, με διαφορετικούς κωμικούς κάθε φορά από Ελλάδα και εξωτερικό, παράλληλα με βραδιές open mic. To Athens English Comedy Club διοργανώνει επίσης workshop σχετικά με το σταντ απ κόμεντι και την κωμωδία γενικότερα.

Ενδιαφέρεσαι να λάβεις μέρος στα επόμενα open mic και να παίξεις στα Αγγλικά; Ακουλούθησε μας στο Instagram και Facebook και μείνε ενήμερη/ος για μελλοντικές ημερομηνίες και εγγραφές!

Ακολουθείστε το Athens English Comedy Club: 

Facebook: https://www.facebook.com/athensenglishcomedyclub

Instagram: https://www.instagram.com/athensenglishcomedyclub/

Twitter: https://twitter.com/Englishcomedygr

YouTube: https://www.youtube.com/c/AthensEnglishComedyClub