Το Σάββατο 5 Αυγούστου στο MEGA CINEMA

21:00 ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ ΣΤΟΠ

Σ’ ένα παλιό αρχοντικό της Πλάκας ζει ο Ιπποκράτης. Το υπόγειο του αρχοντικού το έχει νοικιάσει στην Δέσποινα, που είναι ερωτευμένη μαζί του. Ο ξάδελφός του Άλεν και η φίλη του Πωλίνα θέλουν να μετατρέψουν το αρχοντικό σε νυχτερινό κέντρο, αλλά ο Ιπποκράτης δεν θέλει να το πουλήσουν. Έτσι, περιμένουν την άλλη τους εξαδέλφη, την Καίτη, που ζει στο Λονδίνο, για να αποφασίσουν τελικά τι θα κάνουν. Κάποια στιγμή εκείνη καταφθάνει με τον Γιώργο, τον οποίο γνώρισε μέσα στο αεροπλάνο…

Ελληνική παραγωγή του 1971 σε σκηνοθεσία Γιάννη Δαλιανίδη. Παίζουν: Ζωή Λάσκαρη, Τόλης Βοσκόπουλος, Γιώργος Πάντζας, Βαγγέλης Σειληνός, Μάρθα Καραγιάννη, Χρόνης Εξαρχάκος, Ελένη Ανουσάκη.

23:00 ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ – Α’ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

Πρόκειται για μια εκπληκτική αναδρομή μιας κρίσης που συγκλόνισε ένα έθνος και ρίχνει φως σε καταγγελίες που ανέδειξαν ένα μεγάλο περιβαλλοντικό σκάνδαλο. Τρεις γυναίκες ενώνουν τις δυνάμεις τους, αφού ανακαλύπτουν ότι το πόσιμο νερό της πόλης Φλιντ του Μίσιγκαν είναι μολυσμένο και προκαλεί καταστροφικά προβλήματα στην υγεία των οικογενειών τους. Σκοπός τους είναι να αποκαλύψουν τα αδικήματα που διαπράχθηκαν από τους απερίσκεπτους κυβερνητικούς αξιωματούχους, των οποίων η απροσεξία προκάλεσε αμετάκλητη βλάβη στη ζωή των κατοίκων.

Αμερικανική παραγωγή του 2017 σε σκηνοθεσία: Μπρούς Μπέρεσφορντ. Παίζουν: Κουίν Λατίφα, Μαρίν Άιρλαντ, Μπέτσι Μπραντ, Τζιλλ Σκοτ. Περιέχει σκηνές βίας και ακατάλληλη φρασεολογία.