«Το πνεύμα των Χριστουγέννων – Σκρούτζ»

Προϋπαντούμε τη μεγάλη γιορτή των Χριστουγέννων με την θεατρική παράσταση, για όλη την οικογένεια

Στο κλειστό δημοτικό θέατρο Συκεών.

Ένας ύμνος στη χαρά της ζωής και της αγάπης!!!

Εμπνευσμένο από το αριστούργημα του Κ. Ντίκενς.

Διασκευή για το θέατρο και για ηλικίες 5 ετών και πάνω από τους: Αλίκη Ροβέρτου, Μαίρη Μυλωνά, Βαγγέλη Ηλιάδη.

Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Ηλιάδης.

Κονσόλα φωτισμού: Ανέστης Αμανατίδης.

Κονσόλα ήχου: Γιούλιαν Ουρούτσι.

Παραγωγή: Θέατρο Ταξίδι Ονείρου.

Παίζουν: Λάζαρος Αντωνούδης, Αναστάσιος Καραγιάννης, Αλέκα Καπουσούζη, Ελένη Κοντογιώργη, Νένα Κούρτογλου, Αλίκη Ροβέρτου, Σαββίνα Παρταλίδου.

Στο ρόλο του Σκρουτζ ο Βαγγέλης Ηλιάδης.

Λίγα λόγια για τον… Σκρουτζ, τον Eμπενέζερ Σκρουτζ, κεντρικό ήρωα της ιστορίας μας, που η τσιγκουνιά του δεν έχει προηγούμενο. O Σκρουτζ δεν είναι σε θέση να ζήσει, να αγαπήσει, να χαρεί. Το κύριο μέλημά του είναι πως θα ξοδέψει λιγότερα χρήματα για τις ανάγκες του. Όλα αυτά μέχρι που τον επισκέπτεται το πνεύμα των Χριστουγέννων. Στη συνέχεια, όλα αλλάζουν… O Σκρουτζ ανακαλύπτει την ευτυχία, τη γαλήνη και την αγάπη. Καταλαβαίνει ότι τίποτε δεν είναι πιο πολύτιμο από αυτά τα συναισθήματα. Μπορούμε να πούμε ότι Το Πνεύμα των Χριστουγέννων, αποτελεί έναν ύμνο στη χαρά της ζωής και της αγάπης!!!

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022, στη 1:30 το μεσημέρι, στο κλειστό δημοτικό θέατρο Συκεών, Ρ. Φερραίου με Μεγάρων Συκιές, Θεσσαλονίκη. (Προπώληση στο χώρο του θεάτρου: Παρασκευές και Σάββατα απόγευμα και Κυριακές πρωί – απόγευμα. Την ημέρα της παράστασης από το πρωί). 

Εισιτήρια: Μεγάλοι 6€, παιδιά 4€.

Τηλέφωνο πληροφοριών: 6972.702870.