Το νέο fashion project στην καρδιά της Αθήνας είναι γεγονός

 Δεκέμβριος γεμάτος μόδα και αλληλεγγύη!

Το νέο fashion project στην καρδιά της Αθήνας είναι γεγονός! H εταιρεία C.Manolo με πολυετή εμπειρία στην ελληνική αγορά και στο χώρο της μόδας σας καλωσορίζει στον νέο fashion χώρο της, στο κέντρο της Αθήνας, όπου μπορείτε να βρείτε μοναδικά κομμάτια από προηγούμενες συλλογές, σε πολύ χαμηλές τιμές.

Ρούχα δυναμικά και διαχρονικά που έχουν σχεδιαστεί με πάθος για τη μόδα. Το “The Holy Fashion Project” έρχεται δυναμικά στην αγορά της μόδας στο κέντρο της Αθήνας!

Η εταιρεία C.Manolo δείχνει την έμπρακτη αλληλεγγύη σε όσους την έχουν ανάγκη. Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς η εταιρεία όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος συμμετείχε στο Χριστουγεννιάτικο bazaar του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑΣ, Φίλων Παιδιών με Καρκίνο, δημιουργώντας Τ-shirt με φτερά αγγέλου σε διάφορα χρώματα. Τα Τ-shirt ήταν διαθέσιμα στο bazaar που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Semiramis, με όλα τα έσοδα να διατίθενται αποκλειστικά στο Σύλλογο ΕΛΠΙΔΑ για την στήριξη του σπουδαίου έργου.

Επισκεφθείτε το νέο κατάστημα C.Manolo στην οδό Απόλλωνος 23 στο Σύνταγμα, 10556.

H εταιρεία C.Manolo με πολυετή εμπειρία στην ελληνική αγορά και στο χώρο της μόδας σας καλωσορίζει στον νέο fashion χώρο της, στο κέντρο της Αθήνας.