Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο μεγάλος Χορηγός του Προμηθέα Πάτρας στηρίζοντας την ομάδα «φαινόμενο»

Ο Αντιπρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου Μητροπολιτικό – ΑΚΜΗ κ. Βαγγέλης Ροδόπουλος, ο Πρόεδρος του Προμηθέα Χρήστος Μήλας και ο Αντιπρόεδρος του club Θανάσης Τριανταφυλλίδης.

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο ξεκινά δυναμικά την παρουσία του στην πόλη της Πάτρας! Πιο συγκεκριμένα, το μεγαλύτερο Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα έγινε μεγάλος χορηγός του Προμηθέα Πάτρας, για τη σεζόν 2021-22.

Πρόκειται για την πατρινή ομάδα που, τα τελευταία χρόνια, έχει εξελιχθεί σε «φαινόμενο» διαγράφοντας μια ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας, οι φοιτητές των προγραμμάτων σπουδών στην Προπονητική και Φυσική Αγωγή, στη Φυσικοθεραπεία, στη Διαιτολογία και σε άλλες σχετικές Επιστήμες Υγείας και Αθλητισμού που προσφέρει το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στην Πάτρα, θα έχουν πρόσβαση – ως κομμάτι της πρακτικής τους άσκησης – στο club της ομάδας.

Στη συνέντευξη τύπου που διοργανώθηκε για την ανακοίνωση της νέας συνεργασίας, παρευρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου Μητροπολιτικό –ΑΚΜΗ, κ. Βαγγέλης Ροδόπουλος, ο πρόεδρος του Προμηθέα κ. Χρήστος Μήλας και ο Αντιπρόεδρος του club, κ. Θανάσης Τριανταφυλλίδης.

O κ. Βαγγέλης Ροδόπουλος δήλωσε: «Στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο είμαστε πολύ χαρούμενοι για το γεγονός ότι η έλευσή μας στην Πάτρα και τη Δυτική Ελλάδα, ξεκινάει με τη συνεργασία με ένα πραγματικά μεγάλο αθλητικό club! Εκατοντάδες νέα παιδιά στις ακαδημίες, τμήματα υποδομής, καινοτόμο πρόγραμμα «ΝΟΥΣ», οργάνωση, διαδικασίες, πρότυπες αθλητικές εγκαταστάσεις και υποδομές, όραμα και προσήλωση στον στόχο! Στον εκπαιδευτικό μας οργανισμό ο Αθλητισμός, και οι αξίες που απορρέουν από αυτόν, αποτελεί εξαιρετικά σημαντικό πυλώνα. Γι΄ αυτό και στηρίζουμε διαχρονικά οργανισμούς, πρωτοβουλίες και δράσεις που έχουν ως επίκεντρο την προώθηση του Αθλητισμού, εμπλέκοντας δημιουργικά στη διαδικασία τη φοιτητική και ακαδημαϊκή μας κοινότητα. Η απόφασή μας να συμμετάσχουμε ως Μεγάλος Χορηγός Εκπαίδευσης στον Προμηθέα, έρχεται ως επακόλουθο της αντίληψης και των αξιών της Διοικητικής Ομάδας του club για το ρόλο της  Εκπαίδευσης. Στη βάση αυτή, η συνεργασία μας θα είναι πολυδιάστατη υλοποιώντας από κοινού μια σειρά από ενέργειες με εκπαιδευτικό και κοινωνικό αποτύπωμα».

Περισσότερα στο: http://www.mitropolitiko.edu.gr