Το μεγαλύτερο portal για την αγορά εργασίας

Το ergasia.gr ανήκει σε ένα Group εταιρειών, με ευρύ αντικείμενο, που δραστηριοποιείται σε πολλές χώρες του κόσμου. Λειτούργησε για πρώτη φορά το 2013 και ανανεώθηκε τον Δεκέμβριο του 2019, για να καλύψει τις νέες δυνατότητες που δίνει η σύγχρονη τεχνολογία.

Ο βασικότερος στόχος μεταξύ άλλων είναι η στοχευμένη αναζήτηση εργασίας μέσα από μια μεγάλη γκάμα σύγχρονων μεθόδων και εργαλείων που παρέχει το διαδίκτυο. Ποτέ άλλοτε η εύρεση εργασίας δεν ήταν τόσο προσαρμοσμένη στις διαφορετικές ανάγκες εταιρειών και υποψηφίων.

Από την αρχή της λειτουργίας του, το ergasia.gr, μέχρι και σήμερα, έχει πρωταρχικό μέλημα την δωρεάν παροχή υπηρεσιών προς τους υποψήφιους εργαζόμενους. Αντίστοιχα, για τις εταιρείες διατίθενται ελκυστικά πακέτα αγγελιών, για τη δημοσίευση θέσεων εργασίας, καθώς και προβεβλημένες θέσεις διαφήμισης και παρουσίασης τους.

Επίσης, στο ergasia.gr θα βρείτε ένα δυναμικό blog, το οποίο ενημερώνεται συνεχώς με πρωτότυπα άρθρα, συνεντεύξεις και προκηρύξεις διαγωνισμών, από τη συντακτική του ομάδα, που αφορούν όλες τις εξελίξεις στην αγορά εργασίας.