Το Εργαστήρι Εικαστικών Τεχνών “Τέχνη Ίσον Γέννηση” στο 1ο Designers Pop Up by NGFL

Για ακόμη μία φορά, η ομάδα των εικαστικών, αποφοίτων, σπουδαστών και τελειοφοίτων του Εργαστηρίου Εικαστικών Σπουδών “Τέχνη Ίσον Γεννηση” της dr. Χριστίνας Μούρα στην Αθήνα, θα συμμετάσχει δυναμικά ξανά στην έκθεση Τέχνης ελεύθερου θέματος που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του 1ου Designers Pop Up by NGFL, στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ στο Γκάζι στις 5-6-7 Νοεμβρίου 2021.

Η σχολή της dr. Χριστίνας Μούρα, κάθε χρόνο έχει 100% επιτυχία στις εισαγωγικές Πανελλαδικές εξετάσεις για τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας. Οι σπουδαστές και οι απόφοιτοι της σχολής, άρτια καταρτισμένοι, με γνώσεις και επίπεδο, πάντα παρουσιάζουν έργα ακέραιης τεχνικής, ύφους και τεχνογνωσίας, με τις κριτικές του κοινού και των ειδικών πάντα να επικροτούν και να χειροκροτούν τη κάθε τους παρουσίαση! 

Η διοργάνωση του event γίνεται από την εταιρεία Stalexpo και την επιμέλεια του εικαστικού έχει αναλάβει για ακόμη μία φορά ο Χρήστος Πετρίδης της Dreamteam!

H είσοδος είναι δωρεάν στη μεγάλη και λαμπερή εκδήλωση όπου Τέχνη και Μόδα θα συνυπάρξουν και επιτρέπεται μόνο σε όσους έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νοσησης ή rapid test 48 ωρών.

Για προσκλησεις οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να κάνουν εγγραφή στο ngfl.gr