Το ακριβότερο Video Clip στην Ελλάδα έγινε στη Σαντορίνη

Νέο video clip από την Ιουλία Κουκουβε σε συνεργασία με τον G-Bani.

Το “Για παντα” έχει γυριστεί στη Σαντορίνη από την ομάδα της Promo Paganias σε σκηνοθεσία του Danny Κουμνιωτη και δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις ανάλογες ξένες παραγωγές. Μιας που συγκρίνουμε με τα ξένα και ο στίχος που είναι στα Ελληνικά θυμίζει νοοτροπία εξωτερικής Rap σκηνής αφού οι δύο MC’S αποφασίζουν να μιλήσουν με ανοιχτά χαρτιά όσον αφορά τα παθήματα και τα μαθήματα κατά την μουσική τους πορεία.

Για την Ιουλία η οποία είναι υπερπαραγωγή από τις αρχές της είναι άλλο ένα clip στο CV της ενώ ο Αλβανικής καταγωγής raper G-Bani έχει να εμφανιστεί σε video με ελληνικό στίχο από τον καιρό του “Κλονοι” τότε που ο Λεκτικός είχε μαζέψει όλη την rap ομάδα του για να επιτεθεί στο hip hop κατεστημένο που αρνούταν να δεχτεί στη λεγόμενη φάση τους τότε BCC.

Πως αλλάζουν οι καιροί. Ειναι η πιο ακριβή παραγωγή video clip που έγινε ποτέ στην Ελλάδα. Έγιναν γυρίσματα στο υπερπολυτελές συγκρότημα Dana Villas & Infinity Suites επίσης χρησιμοποιήθηκε το προσωπικό και ιστορικό αμάξι του Ανδρεα Μπάρκουλη ένα Mga του 1957 καθώς και γυρίσματα και λήψεις με minibus δικινητήριο ελικόπτερο χρησιμοποιώντας το σε σκηνές που κόβουν την ανάσα. Σίγουρα στην Ελλάδα τέτοιες σκηνές δεν έχουν ξανά γυριστεί σε παραγωγή και πιθανόν ούτε στην  Ευρώπη καθιστώντας το κλιπ μοναδικό όπως και τα γυρίσματα με το σκάφος Riva Rivarama 44.

Lyrics, Music & Vocals by Ioulia Koukouve, G-BaniVocal editing and mixing by Beyond, G-BaniMusic Production by RDNS, Aleksander Gjonapalaj, G-BaniMixed & Mastered by G-Bani @ Pirate Sound Studio in London, United KingdomVideo Directed by Danny KoumniotisMake Up Artist by Kolomba PanoSpecial thanks: Panagiotis Giannakopoulos, Panagiotis Salapatas, Thomas Makris, Clemens Gassnair, Von Christie, Eri Brahimaj.Video Executive Production by Promo Paganias, in Athens, Greece

Special thanks: DANA VILLAS & INFINITY SUITES CUBA ROOM VIP THE LUXURY SPOT PEAK HELICOPTERS CALDERA YACHTING MAMOUNIA CLUB ALBATROS BEACH BARVINTASTIC COLLECTION MAMA MEZE AMMOS STORESSANDEN SUNGLASS ESTRENDY TOO SELLADA. GRAIGAION IRISH PUBIFESTIA HOTEL KOLOMBA PANO M.U. AVASSILIOS PAROUSIS

Ακούστε το εδώ : 
https://youtu.be/mFJsr6m8WEo