Το αγαπημένο ζευγάρι συνδυάζει οικογενειακή ευτυχία κι επαγγελματική αριστεία

Το ζευγάρι David Andrews και Αγγελικής Μαργαρίτη – Andrews

To αγαπημένο ζευγάρι David και Αγγελική Μαργαρίτη Andrews που δεν παραλείπει να στηρίζει με την ενεργή συμμετοχή του τις δράσεις του ανθρωπιστικού οργανισμού Lifeline Hellas που έχει ιδρύσει η Πριγκίπισσα Αικατερίνη, παρά το ιδιαίτερα απαιτητικό τους πρόγραμμα, καταφέρνουν ν’ αφιερώνουν χρόνο ο ένας στον άλλον.

Οι δύο τους δραστηριοποιούνται με ιδιαίτερη επιτυχία σε αμιγώς διαφορετικούς κλάδους, των οικονομικών και της ιατρικής ενώ, δίνουν αδιάλειπτα το παρών στις δράσεις και τις πρωτοβουλίες που άπτονται του φιλανθρωπικού έργου της μητέρας του David, Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας.

Ο γιος της Πριγκίπισσας Αικατερίνης, David Andrews είναι διακεκριμένο στέλεχος της κορυφαίας εταιρείας παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών KPMG, όπου είναι o Chief Business Development Manager.

Η σύζυγος του Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews συνεχίζει επάξια την οικογενειακή παράδοση στην οδοντιατρική μέσω της Margariti Dental Clinic όπου μαζί με την αδελφή της Ελένη εξελίσσουν το οδοντιατρικό επάγγελμα με εμπειρία και ήθος.