Τι έψαξαν οι Έλληνες στο Google το 2019

Γράφει ο Νίκος Μουρατίδης

Μέσα σε μια χρονιά που ήταν όλα στραβά κι’ ανάποδα, σε μια χρονιά που η κλιματική αλλαγή, οι διεφθαρμένες κυβερνήσεις, οι φυσικές καταστροφές, οι έντονες διαμαρτυρίες των λαών απασχόλησαν όλο τον πλανήτη, στην Ελλάδα ο κόσμος ακόμα ασχολείται με την τηλεόραση, την Eurovision, το Power of Love κτλ.
Μπορεί στην Ελλάδα να πραγματοποιήθηκαν 3 εκλογικές αναμετρήσεις το 2019, ωστόσο οι Έλληνες φαίνεται πως έψαξαν περισσότερες φορές μέσα από την Google την… Eurovision, ή Τούρκους ηθοποιούς, τον Sin Boy, ή τηλεοπτικά προγράμματα!!!
Τα στοιχεία που θα διαβάσετε δίνει κάθε χρόνο στη δημοσιότητα η Google, και μέσω του Year in Search 2019 προκύπτει τι αναζήτησαν οι Έλληνες περισσότερο τη φετινή χρονιά. Εδώ θα δούμε τρεις κατηγορίες…

– Τι έψαξαν οι Έλληνες στο Google το 2019

– Ποιους διάσημους έψαξαν

– Ποιες τηλεοπτικές εκπομπές

Υπάρχουν κι’ άλλες υποκατηγορίες αλλά δεν συνεχίζω γιατί ήδη μου έχει ανέβη η πίεση. Ε, τι να πω πια! Είναι απογοητευτικό να βλέπεις πως οι συμπατριώτες σου αναζήτησαν – έψαξαν δηλαδή στην Google – «τι είναι το κουλί», από το Master Chef, ή αναζήτησαν πως θα φτιάξουν γαριδομακαρονάδα, φανουρόπιτα και γιουβαρλάκια!!! Έλεος!

Είναι απογοητευτικό να διαπιστώνεις πως οι Έλληνες εξακολουθούν να «σαπίζουν» μπροστά στην τηλεόραση…

Δείτε αναλυτικά -να φρίξετε- εδώ https://bit.ly/2MJYX6z