Την Παρασκευή 14 Αυγούστου στο Green Theater των Αρχαίων Κλεωνών στη Νεμέα, η Γλυκερία και ο Χρήστος Νικολόπουλος θα συμπράξουν σε μία μοναδική Συναυλία Λαϊκού Τραγουδιού

Δύο μεγάλοι καλλιτέχνες, χρόνια φίλοι και συνεργάτες, θα μας ταξιδέψουν σε μία ξεχωριστή βραδιά μουσικής μαγείας, με φόντο το Αυγουστιάτικο Φεγγάρι. Μαζί, θα ερμηνεύσουν τις μεγάλες τους διαχρονικές επιτυχίες, στο περικυκλωμένο από τη φύση θέατρο των ιστορικών Αρχαίων Κλεωνών. Ελάτε να βρεθούμε και να θυμηθούμε στίχους που τους ξέρουμε και μελωδίες που έχουμε ξανατραγουδήσει, αγκαλιασμένες με το βραδινό αγέρι της Νεμέας και πλαισιωμένες με την ξεχωριστή – ιδιαίτερη φωνή της Γλυκερίας και τον ήχο της πενιάς του μπουζουκιού, του Χρήστου Νικολόπουλου. Την εικόνα επί σκηνής συμπληρώνει μεγάλη λαϊκή ορχήστρα, αποτελούμενη από εξαιρετικούς μουσικούς, που συμβάλλουν με τη σειρά τους στο σύνολο των εντυπωσιακών ηχοχρωμάτων.

Μαζί τους, τραγουδούν οι Χάρης Μακρής και Χριστιάνα Γαλιάτσου.
Μουσική επιμέλεια: Στέλιος Φωτιάδης

Πληροφορίες:
Εισιτήρια
Προπώληση 12€
Ταμείο 15€
Παιδιά κάτω των 6 ετών ΔΕΝ πληρώνουν εισιτήριο
Παιδικό εισιτήριο 10€ (Ισχύει για προπώληση και ταμείο για παιδιά 7 – 12 ετών)
Α.Μ.Ε.Α. 5€ (Μαζί με συνοδό / Για συγκεκριμένο αριθμό θέσεων που μπορούν να φιλοξενηθούν / Συμπεριλαμβάνεται parking εντός του θεάτρου)

Ώρα έναρξης: 21:30
Οι πόρτες ανοίγουν: 20:00