Την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου: σε μία ημέρα που ξεχειλίζει από αγάπη, εμείς δείχνουμε την αγάπη μας προσφέροντας στον συνάνθρωπο μας. Στα γραφεία της παράταξης « ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» μεταλαμπαδεύουμε το μήνυμα της Εθελοντικής Δωρεάς Μυελού των Οστών.

Την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου, στις 18.00, στα γραφεία της παράταξης «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» φιλοξενούμε και ενισχύουμε την αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Be my hero» που συνεργάζεται με το Κέντρο Ενημέρωσης & Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού Των Οστών Πανεπιστημίου Πατρών (Κ.Ε.Δ.Μ.Ο.Π.) και την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.
Σκοπός του Be My Hero – Γίνε ο Ήρωάς μου! είναι η αύξηση του συνολικού αριθμού των Ελλήνων Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, που αποτελούν ελπίδα ζωής για όλους τους ασθενείς, παιδιά και ενήλικες που νοσούν από καρκίνο του αίματος και χρειάζονται μεταμόσχευση. Ο ενδιαφερόμενος συμπληρώνει μία αίτηση και μετά δίνει δείγμα σάλιου από το εσωτερικό από το μάγουλό του, σε μία Μπατονέτα! Τόσο Απλά! Με αυτό τον τρόπο εγγράφεται ως Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών και καταχωρείται ανώνυμα στην Εθνική αλλά και στην Παγκόσμια Δεξαμενή Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών και γίνεται ένας εν δυνάμει δότης για οποιονδήποτε ασθενή στον κόσμο.
Ενημερωνόμαστε, ευαισθητοποιούμε και εγγράφουμε νέους Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών. Καλούμε όσες και όσους επιθυμούν να συνδράμουν στην πρωτοβουλία μας, να έρθουν στα γραφεία μας, να δώσουν δείγμα και να στηρίξουμε όλοι μαζί στην πράξη, με μία κίνηση ουσιαστικής Αγάπης, τον συνάνθρωπο.
Ξεκινάμε πρώτοι εμείς.