Τηλεοπτικά & gossip news

Οι δύο μεγάλοι πόλοι έλξης του νέο-Έλληνα είναι η τηλεόραση και το κουτσομπολιό. Βάλε και ολίγο από λαϊκο-ποπ και social media και έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

Ο Ανδρέας Λάμπρου έδωσε ένα ακόμα φιλί ζωής στην 88χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη, όταν της έγραψε “Το τραγούδι της Ζωζώς”. Ένας καρσιλαμάς που μιλάει για την ζωή της και λέει… “Εγώ θα ζήσω δυο φορές, το λέει και τα’ όνομα μου. Μια φορά με την ψυχή και μια με την καρδιά μου”. Τους στίχους έγραψε ο Σταύρος Σταύρου.

Το 100ο επεισόδιο του Deal είχε ένα παίχτη από την Μεσσηνία, τον Γιάννη, ο οποίος νίκησε τον τραπεζίτη και έφυγε με 60.000ευρώ στην τσέπη. Μπράβο! Επίσης να πω ότι από τον Αύγουστο μέχρι τώρα το Deal έχει δώσει 543.828 ευρώ σε διάφορους νικητές. Κι’ άλλο μπράβο!

Ο 25χρονος γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, ο Νικόλας, που κάνει καριέρα με το όνομα Good job Nicky, βρέθηκε καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη και είπε ότι δεν νομίζει ότι θα προσπαθήσει ξανά με την Eurovision. Ποτέ μην λες “ποτέ”, Νικόλα μου.

Ο πρώην παίχτης του Survivor Ilias Bogdanos κυκλοφόρησε το καινούργιο του τραγούδι με τίτλο “To idio mou kanei”. Να σου πω, και μένα το ίδιο.

Η ΕΡΤ θα είναι το πρώτο κανάλι που θα δείξει την ταινία “Σμύρνη μου αγαπημένη” που δεν έκανε τα αναμενόμενα εισιτήρια στους κινηματογράφους. Το κοινό στο οποίο απευθύνεται η ταινία δεν βγαίνει τόσο εύκολα απ’ το σπίτι του εν μέσω omicron να πάει στους κινηματογράφους. Θα το ευχαριστηθούν τηλεοπτικά λοιπόν.

Μια 16χρονη κοπέλα κατήγγειλε τον «αγρότη» του Survivor Γιώργο Κατσαούνη για ασελγείς χειρονομίες. Tο νεαρό κορίτσι  κατέθεσε στην Αστυνομία ότι την….

Η συνέχεια εδώ: