Τεχνολογία αιχμής για την τριχόπτωση

Δημιουργώντας το 1979 το πρώτο επιστημονικό κέντρο αντιμετώπισης της τριχόπτωσης στην Ελλάδα, η κλινική μαλλιών Bergmann Kord αποτελεί μια εξειδικευμένη κλινική για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης και ειδικότερα της αποκατάστασης των μαλλιών. Ο συνδυασμός απόλυτης εξειδίκευσης & πολυετούς εμπειρίας επιτρέπει την εφαρμογή των πιο προηγμένων & αποτελεσματικών επιστημονικών λύσεων.

Ο Βαρδής Κορδεράς γεννημένος στη Γερμανία, ανήκει στη δεύτερη γενιά της οικογενειακής επιχείρησης που ξεκίνησε η μητέρα του το 1979. Κατέχοντας την απόλυτη εξειδίκευση στην επιστημονική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης, εφαρμόζει τις πιο σύγχρονες και εξελιγμένες μεθόδους θεραπείας και αποκατάστασης μαλλιών βασιζόμενες σε τεχνολογία αιχμής.

Τριχολογικός διαγνωστικός έλεγχος, Μεταμόσχευση μαλλιών με τις πιο εξελιγμένες τεχνικές, Θεραπείες τριχόπτωσης, Τριχοτεχνική Παθήσεων & Προσθετική Μαλλιών, Τεχνικές για αποκατάσταση των μαλλιών σε περιπτώσεις χημειοθεραπείας, Εξειδικευμένα Προϊόντα κατά της τριχόπτωσης, κάποιες από τις θεραπείες.

Συγκεντρωμένη εμπειρία των επιστημονικών ομάδων και των ιατρών της με 70.000 περιστατικά έως σήμερα στην Ελλάδα, κατατάσσουν την Bergmann Kord στην κορυφή του κλάδου. Έμπειροι και εξειδικευμένοι συνεργάτες και ιατρικό προσωπικό που αποτελείται από Δερματολόγους, Πλαστικούς Χειρουργούς και νοσηλευτές. Ιδιόκτητες εγκαταστάσεις ανά την Ελλάδα με χρήση μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας. Πιστοποιημένες υπηρεσίες από Swiss Approval με Πιστοποιητικό Ποιότητας BS EN 15224:2016 και Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2015.

http://kord.gr & fuehairclinic.eu