Τα εγκαίνια της εταιρίας Grecan Natural Medicine

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την  Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022 τα εγκαίνια της εταιρίας Grecan Natural Medicine της πρώτης μονάδας παραγωγής  φαρμακευτικής κάνναβης Ελληνικών Συμφερόντων στην Ελλάδα από τον επενδυτή Γιώργο Γαλανό. Πρόκειται για το πρώτο εργοστάσιο φαρμακευτικής κάνναβης στην Ελλάδα με έδρα την πόλη του Κιλκίς που έκανε εγκαίνια.

Τα εγκαίνια τελέστηκαν από τον  Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κιλκισίου  Αρχιμανδρίτη Βαρθολομαίου Αντωνίου.

Στο χώρο παρευρέθηκαν επίσημοι καλεσμένοι όπως: Ο καθηγητής  κος  Σέρκος  Χαρουτουνιάν: Πρόεδρος  του  ΕΛΓΟ  –  ΔΗΜΗΤΡΑ, Καθηγητής Χημείας στο Εργαστήριο Φυσιολογίας  Θρέψεων & Διατροφής  και πρώην Αντιπρύτανης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. 

Η Δρ. Ελένη Μαλούπα: Γεωπόνος  εξειδικευμένη στη Βιολογία και Φυσιολογία  Φυτών, τακτική ερευνήτρια του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ και Διευθύντρια του Ινστιτούτο Γενετικής Βελτίωσης και Φυτογενετικών Πόρων.

Η Δρ. Ελένη Τσαλίκη: Γεωπόνος και  ερευνήτρια του Ινστιτούτο Γενετικής  Βελτίωσης  και Φυτογενετικών Πόρων.

Ο κος Δημήτρης Σαμαράς, πρόεδρος του Ομίλου «Σαμαράς & Συνεργάτες» 

Η Πρότυπη Εταιρία I.A. Agro με εκπρόσωπο  τον κύριο Μάριο Καραγιοβανίδη  Ηλεκτρολόγο Μηχανικό με τους συνεργάτες του.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Φαρμακευτικής Κάνναβης κύριος Εμμανουήλ Χατήρας.

Επίσης  μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο τέως Διευθυντής ΔΕΔΗΕ Κιλκίς κύριος Ξανθός, Επενδυτές από την Αμερική, Εκπρόσωπος  γερμανικής εταιρίας που εξειδικεύεται σε  GMP καθώς και διάφοροι επιχειρηματίες της πόλης και φίλοι.