Τίνα Μελά – Διαίσθηση – Official Videoclip – Νέα κυκλοφορία Digital Ray Records & Sway records

Η Τίνα Μελά είναι η πανέμορφη τραγουδίστρια από το χώρο του μόντελινγκ και κέρδισε όλες τις εντυπώσεις στις πίστες με την γλυκιά και αισθησιακή της φωνή, αλλά και με την αψεγάδιαστη σιλουέτα της που έχει τρελάνει τους θαμώνες.

Η Τίνα Μελά έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων που ασχολούνται με την ομορφιά, καθώς πρωταγωνίστησε σε πολλά editorial μόδας βίντεο κλιπ και διαγωνισμους ομορφιας. Όμως γρήγορα ξεχώρισε και στον χώρο του πενταγράμμου.

Πρωτοεμφανίστηκε ως μοντέλο, αλλά με την εκρηκτική προσωπικότητά της, σε συνδυασμό με την εμφάνιση, έγινε γρήγορα αντικείμενο συζήτησης, καθώς φαίνεται ότι τελικά διαθέτει όλο το πακέτο. Ομορφιά, μυαλό και φωνή.

Από μικρή παρακολουθούσε μαθήματα χορού και φωνητικής. Κυκλοφόρησε το το “Γίνε Καλοκαίρι ” 2018 και αυτή την εποχή κυκλοφορεί το καινούργιο της τραγούδι με τίτλο “Διαίσθηση” σε στιχους Ελένη Γιάννατσούλια & Μουσική Μάριος Ψιμόπουλος κυκλοφορεί από την Digital Ray Records & Sway records

Έχοντας ήδη μεγάλες συνεργασίες στο βιογραφικό της, όπως με τον Σταμάτη Γονίδη, τον Λευτέρη Πανταζή, τον Χάρη Κωστόπουλο, τον Κιάμο, τον Κουρκούλη, τον Μάκη Δημάκη τον Βαλάντη και τον Ανδρέα Στάμο και άλλοι …είναι αποφασισμένη να κυνηγήσει το όνειρό της στο τραγούδι.

Μάλιστα έχει μια μεγάλη ομάδα (παρέα) φίλων της που έχει καταφέρει να την ακολουθούν παντού, όπου κι αν εμφανίζεται και με κάθε ευκαιρία της δείχνουν την μεγάλη τους αγάπη και τον θαυμασμό της, πράγμα που την κάνει χαρούμενη. Αυτό το γεγονός της δίνει μεγάλη δύναμη για να συνεχίζει τον έντιμο αγώνα της .. πάνω στο τραγούδι.

Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η Τίνα έχει τελειώσει ΤΕΙ Αθηνών, Οπτική και οπτομετρία, και είναι γεγονός ότι στη νέα της καριέρα τα καταφέρνει μια χαρά, αφού η αψεγάδιαστη εικόνα της είναι η χαρά των οφθαλμόν μας.

https://www.facebook.com/eleni.kalatzi.1

Καλη ακροαση!!!!

Τίνα Μελά – Διαίσθηση – Official Videoclip