Τάσος Τηλαβερίδης: “…Αγαπώ τη μουσική και νιώθω ευλογημένος που ακολουθώ τα όνειρά μου”

Ο τραγουδιστής Τάσος Τηλαβερίδης, απαντάει στις ερωτήσεις της δημοσιογραφικής ομάδας του polismagazino.gr

Ποιά είναι η πρώτη σας Μουσική ανάμνηση; Η πρώτη μου μουσική αναμνήση ήταν από μικρή ηλικία όπου τραγουδουσα συνέχεια. Επίσης στο σχολείο στις γιορτές με επέλεξαν ως πρώτη φωνή στις εκδηλώσεις. Ακόμη έχω κάνει και κάποια χρόνια αρμόνιο μικρός στο δημοτικό.

Με ποιόν Μουσικό θα θέλατε να βρεθείτε επί σκηνής; Θα ήθελα να βρεθώ στη σκηνή με τον Αντώνη Ρέμο, το Νότη Σφακιανάκη το Λευτέρη Πανταζή το Γιάννη Πλούταρχο, το Ζαφείρη Μελλά την Πέγκη Ζήνα τον Πέτρο Ιακώβιδη και τη Νατάσα Θεοδωριδου.

Περιγράψτε μας τη μέχρι σήμερα πορεία σας στη μουσική. Υπήρξαν επιρροές καθοριστικές θετικές ή αρνητικές; Από μικρή ηλικία άκουγα μουσική συνέχεια ήταν για εμένα ένας τρόπος έκφρασης όπως είναι φυσικό για όλους μας και ένας τρόπος να ξεφύγω από τα προβλήματα, οι επιρροές που είχα ήταν μόνο θετικές, αγαπάω τη μουσική και νιώθω ευλογημενος που ακολουθώ τα όνειρά μου.

Σας “τρομάζει” η επιτυχία ή η αποτυχία; Δεν με τρομάζει τίποτα, βασικό ρόλο παίζει ο τρόπος διαχείρισης. Δεν πιστεύω στο κακό γενικά το οποίο (δημιουργείται) από την άγνοια από την οποία προέρχεται ο φόβος. Η γνώση είναι δύναμη.

Ποια είναι η άποψή σας για τα μουσικά τηλεοπτικά talent show; Τα talent show είναι μια καλή ευκαιρία στο να αναδειχθεί ένας καλλιτέχνης. Από εκεί και πέρα είναι στο χέρι του καθενός το ποσό θα εξελιχθεί και θα προοδεύσει επίσης. Περισυ είχα περάσει από casting για το The voice.

Μια συνεργασία που ονειρεύεστε; Με τον Αντώνη Ρέμο, το Νότη Σφακιανάκη και τη Νατάσα Θεοδωριδου.

Υπάρχουν μάνατζερ στην Ελλάδα που μπορούν να βοηθήσουν την πορεία ενός μουσικού; Φυσικά και υπάρχουν αρκεί να ακούει ο ένας τον άλλον, δηλαδή να υπάρχει άριστη συνεργασία ώστε να επιτευχθεί ένα σωστό αποτέλεσμα.

Ποιά είναι τα μελλοντικά μουσικά σας σχέδια; Τα μελλοντικά μου σχέδια είναι να συνεχίζω να βγάζω τραγούδια και να μπορέσω να ενσωματωθώ πιο πολύ στο χώρο.

Πείτε μας δύο λόγια για το νέο σας τραγούδι. Αυτό το τραγούδι είναι μια ερωτική μπαλάντα όπου έχω γράψει τους στίχους και τη μουσική ο ίδιος με τη βοήθεια του Ενορχηστρωτη και φίλου Νίκο Νικολαΐδη και της Real Music. Είναι ένα τραγούδι όπου μιλάει για έρωτα αλλά για μη αμοιβαία συναισθήματα όπου έγραψα όπως ένιωθα εκείνο το διάστημα. Όπως ξέρουμε το γράψιμο είναι ένας τρόπος έκφρασης.

Καριέρα ή οικογένεια; Θα επέλεγα και τα δύο. Τα πάντα είναι εφικτά αρκεί να υπάρχει πίστη και θετική ενέργεια.

Πείτε μας δύο λόγια για την κατάσταση που ζήσαμε σχετικά με την πανδημία. Πως το αντιμετωπίσατε εσείς προσωπικά; Την αντιμετώπισα πολύ χαλαρά όπως σας είπα και πιο πριν. Το κακό δημιουργείται από την άγνοια η οποία παράγει τον φόβο που επιχειρούν να μας επιβάλλουν. Εννοείται ότι χρειάζεται προσοχή αλλά όχι φόβος διότι πρώτα αρωσταινει το μυαλό και μετά το σώμα.

Πόσο επηρέασε η κρίση τη νυχτερινή διασκέδαση; Πιστεύω πάρα πολύ διότι πολλοί μείναμε χωρίς δουλειά ξαφνικά, χωρίς εισόδημα και όπως ξέρουμε τα νυχτερινά κέντρα θα ανοίξουν τελευταία λόγω μεγάλου συνοστισμου.

Πείτε δύο λόγια σε όλους όσους διαβάζουν την συνέντευξη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ακροατές μου και να ευχηθώ με τη σειρά μου ευτυχία υγεία και αγάπη σε όλο τον κόσμο και πιστεύω απόλυτα ότι όλα θα πάνε καλά για όλους μας αρκεί να υπάρχει θετική ενέργεια και πίστη όπως είπα.
Σας ευχαριστώ πολύ