Τάσος Ριζόπουλος: Επιστρέφει δριμύτερος σε ραδιόφωνο και τηλεόραση με όλους τους stars στο πλευρό του

Δεν αποτελεί τυχαία, τον αγαπημένο, των διασήμων, που τον εμπιστεύονται, για τις αποκλειστικές του συνεντεύξεις. Χρόνια τώρα, με σκληρή δουλειά και με ήθος να τον χαρακτηρίζουν, ο Τάσος Ριζόπουλος, αποτελεί, τον νούμερο ένα, δημοσιογράφο της Θεσσαλονίκης, που καταφέρνει να συζητιέται με τις συνεντεύξεις του, σε όλη την Ελλάδα. Μετά από μία σύντομη περίοδο διακοπών, ο Τάσος Ριζόπουλος, επιστρέφει δριμύτερος και με γεμάτες μπαταρίες, στα μουσικά δρώμενα της πόλης, με τα μεγαλύτερα ονόματα του πενταγράμμου, στο πλευρό του.

Αρχής γενομένης της ΔΕΘ, ο Τάσος Ριζόπουλος, επιλέχθηκε, ως ο παρουσιαστής των music live events, της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, όπου μετά από δύο χρόνια , λόγω του covid, φέτος θα στηθεί μία μεγάλη μουσική γιορτή, από όπου θα παρελάσουν, σπουδαίοι τραγουδιστές, όπως ο Βασίλης Καρράς, η Πάολα, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Γιώργος Σαμπάνης και άλλοι πολλοί.

Εν συνεχεία, ο Τάσος Ριζόπουλος, όντας χρόνια τώρα, υπεύθυνος δημοσίων σχέσων του γνωστού ραδιοφώνου τη Θεσσαλονίκης, «Κοσμοράδιο 95.1», από τις 20 Σεπτεμβρίου, επιστρέφει και στο ραδιοφωνικό του πόστο, με την καθημερινή του εκπομπή, που ακούγεται στην ζώνη 18:00-20:00, όπου σημειώνει τα μεγαλύτερα ποσοστά ακροματικότητας, ενώ έχει φιλοξενήσει συνεντεύξεις, των μεγαλύτερων ονομάτων του πενταγράμμου, όπως η Άννα Βίσση, ο Σάκης Ρουβάς, ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Ελένη Φουρέιρα, και άλλων επωνύμων, όπου οι εξομολογήσεις τους, αναπαράγονται, σε όλα τα ΜΜΕ, τηλεόραση, εκπομπές, και σάιτ.

Κάτι που συμβαίνει αντίστοιχα, και με την τηλεοπτική εκπομπή του, με τίτλο «Τα S.O.S», που σημειώνει υψηλή τηλεθέαση και με πολλές αποκλειστικότητες, και μεταδίδεται στην κεντρική Μακεδονία, και στο «Βεργίνα» της Θεσσαλονίκης αλλά και της Κύπρου!

Ο Τάσος Ριζόπουλος, επιστρέφει λοιπόν, έτοιμος για πολλές ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπλήξεις, που με έδρα του τη Θεσσαλονίκη, θα απασχολήσουν την Αθήνα, αλλά και την Ελλάδα γενικότερα.