ΣΥΝΑΥΛΙΑ των ΜΑΓΩΝ της Ποντιακής Λύρας ΑΔΕΡΦΩΝ ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΗ διοργανώνει η ΚΕΠΑΠ σε συνεργασία με το Δήμο ΘΕΡΜΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ

Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στο ΦΡΑΓΜΑ ΘΕΡΜΗΣ

ΣΤΑ ΠΙΟ ΜΕΛΩΔΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ της παράδοσης, με δημοτικούς αλλά και πιο σύγχρονους ρυθμούς θα ταξιδέψουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο οι βιρτουόζοι της Ποντιακής Λύρας Κωνσταντίνος και Ματθαίος Τσαχουρίδης τους φίλους της ποιοτικής μουσικής σε μια ξεχωριστή συναυλία στη Θέρμη.

Τη μεγάλη μουσική εκδήλωση με τίτλο «Η ψυχή μας, Εσείς!» συνδιοργανώνουν οι Δήμοι Πυλαίας – Χορτιάτη και Θέρμης, την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου στις 21.00 στο Φράγμα της Θέρμης στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Θέρμης Δρώμενα 2021».

Στη συναυλία, που θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με όλες τις υγειονομικές υποδείξεις για την προστασία του κοινού από την πανδημία, συμμετέχουν οι μουσικοί: Αντώνης Σαρακατσιάνος/ πιάνο, Αθανάσιος Σωτηριάδης/πλήκτρα, Γεώργιος Σκηπητάρης/ καβάλ, κλαρίνο, Ιωάννης Πούλιος/ λαούτο, κιθάρα, Γεώργιος Κορτσινίδης/ τύμπανα και Ιμπραήμ Ιμπραήμογλου/ κρουστά. Στην Ηχοληψία οι: Ιωάννης Ιωαννίδης (FOH) και Κώστας Πατρίκας (stage) και στους Φωτισμούς ο Ιωάννης Δουλγερίδης.

Τιμές εισιτηρίων (την ημέρα της εκδήλωσης δεν θα λειτουργούν εκδοτήρια στο χώρο της συναυλίας): 5€ (ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της ΔΕΠΠΑΘ στη διεύθυνση http://www.deppath.gr και του www.ticketmaster.gr και στα Public )

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Κέντρο Πολιτισμού Θέρμης – Τηλ: 2310 463423 και 2310 461655, στην ιστοσελίδα της ΔΕΠΠΑΘ στη διεύθυνση www.deppath.gr και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης FB Culture Thermi και Twitter: CultureThermi