Συναυλία με την ΕΥΑΝΘΙΑ ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑ

Στις 31/8 στο Αλσος Νέας Σμύρνης

Από τους πολυσύχναστους δρόμους της Κωνσταντινούπολης στα ονειρικά σοκάκια του Παρισιού και από εκεί σε μια φεγγαρόλουστη βραδιά στην έρημο προσκαλεί το κοινό η Ευανθία Ρεμπούτσικα με όχημα τις πολυαγαπημένες μελωδίες της σε μια μοναδική συναυλία στο Αλσος Νέας Σμύρνης στις 31 Αυγούστου.

Το μουσικό ταξίδι που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης περιλαμβάνει μουσικές από πολυβραβευμένα soundtracks, όπως το “Baharat” ή αλλιώς “Πολίτικη Κουζίνα”, το “Babamveoglum” το οποίο βραβεύτηκε με το DiscoverySoundtrackAward στη Γάνδη, το “Ulak” καθώς και συνθέσεις από την πρόσφατη δουλειά της για τις ταινίες “BirleşenGönüller”, “Nadidehayiat” και “Iftarlikgazoz “. Θα ακουστούν επίσης μουσική και τραγούδια από το άλμπουμ της “Το Aστέρι και η Eυχή” καθώς και έργα από τις θεατρικές παραγωγές “Φθινοπωρινή Iστορία”, “Το Τρίτο Στεφάνι” και “Συρανό ντε Μπερζεράκ”. Από το πρόγραμμα δεν θα μπορούσαν να λείψουν αποσπάσματα από τη μουσική και τα τραγούδια της δουλειάς για την ταινία του Τάσου Μπουλμέτη, “1968”.

Στη σκηνή συνοδοιπόροι της σε αυτή την ιδιαίτερη παράσταση και τέσσερις εξαιρετικοί μουσικοί: ο Θάνος Σταυρίδης στο ακορντεόν, ο Πάνος Δημητρακόπουλος στο κανονάκι, ο Ανδρέας Συμβουλόπουλος στο πιάνο, και ο Βαγγέλης Καρύπης στα κρουστά και τα τύμπανα.
Η ενέργεια που δημιουργείται επί σκηνής μεταξύ της Ευανθίας, και των ταλαντούχων μουσικών της -σολίστες που φέρνουν ο καθένας το μοναδικό του στυλ στη συναυλία- και του κοινού, κάθε παράσταση γίνεται μια μοναδική εμπειρία!

Συντελεστές:
Ερμηνεία Ευανθία Ρεμπούτσικα
Ακορντεόν Θάνος Σταυρίδης
Κανονάκι Πάνος Δημητρακόπουλος
Πιάνο Συμβουλόπουλος
Κρουστά-Τύμπανα Βαγγέλης Καρύπης