Συνάντηση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με το Πριγκιπάτο του Μονακό

Ιωάννης Δάγκλης Τεχνικός Σύμβουλος, Κυριάκος Μαριδάκης Σύμβουλος Τουρισμού και Πολιτισμού, Γιώργος Πατούλης Περιφερειάρχης Αττικής, Samy Gormezano Καγκελάριος Πρόξενος του Μονακό

Εθιμοτυπική συνάντηση με τον επ. Πρόξενο και Καγκελάριο του Πριγκιπάτου του Μονακό στην Ελλάδα Samy Gormezano, τον σύμβουλο Πολιτισμού και Τουρισμού του Μονακό στην Ελλάδα κ. Κυριάκο Μαριδάκη Αντιπρόεδρο του Διεθνούς Ιδρύματος Σαλαμίς και τον τεχνικό επιστημονικό σύμβουλο κ. Ιωάννη Δάγκλη, είχε ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης, στο πλαίσιο των δράσεων εξωστρέφειας και επαναπροσδιορισμού της τουριστικής ταυτότητας της Περιφέρειας Αττικής με συγκεκριμένες προτάσεις, αναπτυξιακά τουριστικά projects και στόχους όπως είναι η Παγκόσμια ανάδειξη και προβολή της Σαλαμίνας, μετά και την ομολογουμένως ιστορική προσωπική συνάντηση και στήριξη που έλαβε από τον Πρίγκηπα Αλβέρτο ο κ. Κυριάκος Μαριδάκης στο Παλάτι του Πριγκιπάτου, στα πλαίσια της διεθνής ενημέρωσης για την προστασία, τουριστική προβολή και ανάδειξη του ιστορικού Νησιού της Σαλαμίνας.

Η  εποικοδομητική  συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφέρειας με την κα. Λόκα σύμβουλο ευρωπαϊκών και διεθνών θεμάτων της Περιφέρειας και του εκτελεστικού γραμματέα της Περιφέρειας Ι. Σελίμη.