Συμμετοχή της Φάρμα Κουκάκη στην 100η Anuga

Η Φάρμα Κουκάκη συμμετείχε και φέτος στην μεγαλύτερη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών Anuga 2019 που διεξήχθη στην Κολωνία στις 5 – 9 Οκτωβρίου.

Στην έκθεση έλαβαν μέρος 7.590 εταιρίες από 105 χώρες. Ο συνολικός αριθμός επισκεπτών ξεπέρασε τους 170.000 από 200 χώρες του κόσμου. Η Anuga μετράει 100 χρόνια ιστορίας και αποτελεί την σημαντικότερη παγκοσμίως πλατφόρμα παρουσίασης της τελευταίας λέξης στη βιομηχανία τροφίμων.

Η ανάπτυξη στις ξένες αγορές αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα για την επιχείρηση η οποία συμμετέχει στις σημαντικότερες διεθνείς εκθέσεις του κλάδου όπως Anuga στην Γερμανία, Sial στην Γαλλία, IFE στην Αγγλία, PLMA στην Ολλανδία, κ.α. με στόχο την σύναψη νέων συνεργασιών. Οι εξαγωγές αντιπροσωπεύουν το 35% του συνολικής παραγωγής γιαούρτης της επιχείρησης και εμφανίζουν ανάπτυξη της τάξης του 70% σε σχέση με πέρυσι.
Πολυάριθμοι εμπορικοί επισκέπτες από τον κλάδο της λιανικής, του χονδρεμπορίου και της εστίασης, επισκέφτηκαν το περίπτερο της βιομηχανίας γαλακτοκομικών από τους Κάτω Αποστόλους του Κιλκίς. Ανάμεσα τους και το σύνολο των ξένων συνεργατών της επιχείρησης, από 22 διαφορετικές χώρες της Ευρώπης και της Ασίας οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συσφίξουν τις σχέσεις τους με τα στελέχη της εταιρίας και να ενημερωθούν για τις νέες εξελίξεις σε επίπεδο επενδύσεων και δημιουργίας νέων προϊόντων.

Η Φάρμα Κουκάκη απέσπασε τα θετικότερα σχόλια για την πλήρη γκάμα προϊόντων εξαγωγών, το καλαίσθητο περίπτερο, την άψογη οργάνωση και εξυπηρέτηση και κυρίως για την εμμονή στην κορυφαία ποιότητα. Οι επισκέπτες εντυπωσιάστηκαν από την εξαιρετική γεύση των πολυβραβευμένων προϊόντων της εταιρίας, όπως στραγγιστό γιαούρτι, γιαούρτι με φρούτα, ρυζόγαλο, κρέμες, κεφίρ.
Παρουσίαση νέου Κεφίρ με Stevia & φρούτα
Στην Anuga 2019, η Φάρμα Κουκάκη παρουσίασε για πρώτη φορά στο ξένο κοινό το νέο της προϊόν ‘Κεφίρ με Stevia, εξωτικά φρούτα και εσπεριδοειδή’, το οποίο δημιούργησε σύμφωνα με τις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών για Υγεία, Ευεξία και Απόλαυση στην διατροφή τους.

Το νέο μέλος της οικογένειας προϊόντων Φάρμα Κουκάκη αποτελεί έναν υπέροχο γευστικό συνδυασμό ανανά, μαρακούγιας, πορτοκαλιού και λεμονιού, με γλυκιά και ταυτόχρονα δροσερή γεύση.

Δεν περιέχει ζάχαρη, έχει μόλις 1.7% λιπαρά και είναι ιδανικό για όσους προσέχουν τη σιλουέτα τους. Το προϊόν περιέχει όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του κεφίρ. Είναι φυσικό προβιοτικό ρόφημα που ενισχύει την πέψη και βοηθάει στην σωστή λειτουργία του οργανισμού. Περιέχει ασβέστιο, φώσφορο και βιταμίνες. Επίσης έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεϊνες υψηλής βιολογικής αξίας, απαραίτητες για την ενδυνάμωση των μυών.

Το νέο κεφίρ Κουκάκη είναι φτιάχνεται μόνο από ολόφρεσκο 100% Ελληνικό γάλα, όπως και όλα τα προϊόντα που παράγει η γαλακτοβιομηχανία από τους Κάτω Απόστολους του Κιλκίς, και είναι εξαιρετική τροφή για παιδιά, εγκύους, όσους αθλούνται, άτομα τρίτης ηλικίας και φυσικά για όλους όσοι αποζητούν απολαυστικά και υγιεινά προϊόντα στην καθημερινότητα τους.