“Συζητήσεις με τον Θεό-2” Βιβλίο του Neale Donald Walsch από τις εκδόσεις Πεδίο

Βιβλιοεπιλογές από τη Μαίρη Γκαζιάνη

Πώς να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις του 21ου αιώνα, σε ατομικό και παγκόσμιο επίπεδ.ο

Περιγραφή βιβλίου

​Ας υποθέσουμε ότι είχες τη δυνατότητα να κάνεις στον Θεό τις πιο περίπλοκες και δύσκολες ερωτήσεις − για την αγάπη και την πίστη, για τη ζωή και τον θάνατο, το καλό και το κακό. Ας υποθέσουμε ότι ο Θεός σού έδινε σαφείς, ξεκάθαρες και κατανοητές απαντήσεις.

Αυτό συνέβη στον Neale Donald Walsch. Μπορεί να συμβεί και σ’ εσένα. Ίσως να βρίσκεσαι πολύ κοντά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο…

Στην εισαγωγή του βιβλίου Συζητήσεις με τον Θεό – Βιβλίο 1, ο Neale Donald Walsch σημειώνει ότι το Βιβλίο 2 καταπιάνεται με τις «παγκόσμιες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα». Σε αυτό το βιβλίο ο Θεός ακούει τα γενικότερα προβλήματα του ανθρώπου, τα αδιέξοδα και τα ολισθήματά του σε οικουμενικό επίπεδο. Και στον διάλογο αυτόν ο Θεός δεν επικρίνει, αλλά μας δίνει την ευκαιρία να κοιτάξουμε μέσα μας και να αντλήσουμε τη δύναμη που έχουμε κρυμμένη και μπορεί να αλλάξει όσα σκοτεινά συμβαίνουν γύρω μας, αλλά και να οδηγήσει σε ένα συλλογικό φωτεινό μέλλον.

Οι συζητήσεις με τον Θεό ανοίγουν τον δρόμο για να ανακαλύψουμε ξανά τον εαυτό μας και να γνωριστούμε εκ νέου με τον κόσμο γύρω μας.

Ο συγγραφέας

Ο Neale Donald Walsch είναι ένας σύγχρονος «πνευματικός αγγελιαφόρος», τα λόγια του οποίου αγγίζουν τους ανθρώπους με πολύ ουσιαστικό τρόπο. Εκδηλώνοντας πολύ νωρίς το ενδιαφέρον του για τη θρησκεία και δημιουργώντας βαθιά σύνδεση με την πνευματικότητα, ο Walsch πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του χτίζοντας μια επιτυχημένη καριέρα, αναζητώντας ωστόσο το βαθύτερο νόημα της ύπαρξης πριν βιώσει τις περίφημες «Συζητήσεις του με τον Θεό». Η σειρά των βιβλίων «Συζητήσεις με τον Θεό», που προέκυψε από αυτές τις πνευματικές συναντήσεις, έχει μεταφραστεί σε 37 γλώσσες, αγγίζοντας εκατομμύρια αναγνώστες που οι ζωές τους άλλαξαν προς το καλύτερο.

Μετάφραση: Πηνελόπη Τριαδά, ISBN: 978-960-635-452-6, Σελ.: 400,  Ημ. Έκδοσης: 2022, Τιμή: 16,90 €