Στο Σπίτι Με Τις ΜΕΛΙSSES

To πιο κεφάτο πάρτι της σεζόν, την Παρασκευή 15 Μαΐου στις 11 το βράδυ στο MEGA

Download Song: «Μισή Καρδιά»

Οι ΜΕΛΙSSES μας καλούν στο πιο κεφάτο πάρτι της σεζόν, την Παρασκευή 15 Μαΐου στις 11 το βράδυ στο MEGA

Το νούμερο ένα συγκρότημα της Ελλάδας που έχει γνωρίσει τα τελευταία 11 χρόνια την θερμή αποδοχή του κοινού και συνεχίζει μέχρι σήμερα, ετοιμάζεται να τα δώσει όλα επί σκηνής αποκλειστικά για τους τηλεθεατές του MEGA.

Στη μουσική παρέα θα βρεθούν αγαπημένοι φίλοι. 
Η Καίτη Γαρμπή, ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Δημήτρης Μπάσης και ο Θανάσης Βασιλόπουλος

Οι ΜΕΛΙSSES θα ερμηνεύσουν  τις μεγάλες επιτυχίες τους  όπως «Το Κύμα» , το «Γιατί» , το «Όλα Μοιάζουν Καλοκαίρι», το «Κρυφτό» , το «Μισή Καρδιά» , αλλά και τραγούδια από όλα τα είδη του ρεπερτορίου δημιουργώντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα γεμάτο από ρυθμό, ένταση, κέφι και συγκίνηση. Μεγάλες εκπλήξεις της βραδιάς όμως αποτελούν και οι συμπράξεις με τους καλεσμένους τους. Τραγούδια όπως το «Σπασμένο Καράβι» , τα «Χαμοπούλια» , η «Πατρίδα» , το «Για να σε εκδικηθώ» , το «Είπα να φύγω»  θα ακουστούν με διαφορετικό τρόπο και θα προκαλέσουν σίγουρα το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Στην παρέα θα προστεθούν και δύο φίλοι του συγκροτήματος μέσω συνδέσεων: ο χρυσός Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας και η ηθοποιός και παραγωγός του Hollywood Rita Wilson
 Έκπληξη της βραδιάς αποτελεί ο frontman του συγκροτήματος Χρήστος Μάστορας ο οποίος εκτός από άριστος τραγουδιστής αναδεικνύεται και σε εξαιρετικό οικοδεσπότη. 

Σε αυτό το πάρτι… είστε όλοι καλεσμένοι!
ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΛΙSSES
Παρασκευή 15 Μαΐου, στις 11 το βράδυ, στο MEGA.

Δείτε το τρέιλερ: https://ci4.googleusercontent.com/proxy/0jZppeqsOFpoZ5BfADhCTmSec8jSzgz97rwF3TvuPg8EUmNpCC_ynJOplUou9zFQkza1_gRmZkjj7gsdbAWhugsgwxUkURPwi2mUn46aOJTaWHzbvlZcK4E6aPdeBtEJ4kWiTd_R3k2R-Vxi1Xq5h0VyYm9SGw=s0-d-e1-ft#https://mcusercontent.com/57b18e6c41c10def2276292db/images/8460a136-7619-44f5-826b-f88f0c116bb2.jpg

2020 PANIK RECORDS

ARTIST OFFICIAL SOCIAL MEDIA
Instagram:  https://www.instagram.com/melisses_official
Facebook:  http://www.facebook.com/melissestheband

ENTER THE PANIK WORLD
★ http://bit.ly/PanikRecords_Facebook
★ http://bit.ly/PanikRecords_YouTube
★ http://bit.ly/PanikRecords_Twitter
★ http://bit.ly/PanikRecords_Instagram
★ http://bit.ly/PanikRecords_Website