Στο εργοστάσιο της Σερβίας

το βραβείο καλύτερου εργοστασίου πετροβάμβακα του ομίλου Knauf

Στην τελετή ανάδειξης και επιβράβευσης των καλύτερων εργοστασίων για το 2018 παραβρέθηκαν πρόσφατα οι διευθυντές των εργοστασίων και οι τεχνικοί διευθυντές των τεσσάρων κατηγοριών προϊόντων Πετροβάμβακα, Φυσικού Ορυκτοβάμβακα, Γύψου και Ξυλομάλλου  του Ομίλου Knauf. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Όσλο, όπου ανακοινώθηκαν οι καλύτερες εργοστασιακές εγκαταστάσεις για το 2018.

Το εργοστάσιο της Knauf Insulation στην Σερβία, με έδρα τη Σούρντουλιτσα,  το οποίο τροφοδοτεί ανάμεσα σε άλλες χώρες και την Ελλάδα, έλαβε το βραβείο του καλύτερου εργοστασίου πετροβάμβακα στον όμιλο Knauf.

Ο Γιόβιτσα Μίσιτς, διευθυντής του εργοστασίου πετροβάμβακα της Knauf Insulation στη Σερβία, κατά την παραλαβή του βραβείου δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτή την αναγνώριση, καθώς αποτελεί το επιστέγασμα της σκληρής δουλειάς που καταβάλει η ομάδα μας στη Σούρντουλιτσα. Τα τελευταία χρόνια έχουμε εφαρμόσει μια σειρά διαδικασιών παραγωγής και συντήρησης, όσον αφορά τη συνεχή βελτίωση, την ασφάλεια στο χώρο εργασίας και τη διαχείριση των πρώτων υλών, της ενέργειας και των προϊόντων. Οι εργαζόμενοι μας εκπαιδεύονται συνεχώς, αποδίδοντας τα βέλτιστα αποτελέσματα, γεγονός το οποίο αποδεικνύει ότι η επιμονή και η σκληρή δουλειά επιβραβεύονται. Θα ήθελα για ακόμα μία φορά να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ομίλου της Knauf για την αναγνώριση των προσπαθειών μας, αλλά κυρίως θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλους τους υπαλλήλους που δραστηριοποιούνται στη Σούρντουλιτσα και στα Νότια Βαλκάνια. Το βραβείο αυτό τους ανήκει!»

Η απονομή του συγκεκριμένου βραβείου καθιερώθηκε πέρσι με σκοπό την ανάδειξη των καλύτερων εργοστασίων κατηγοριών προϊόντων Πετροβάμβακα, Φυσικού Ορυκτοβάμβακα, Γύψου και Ξυλομάλλου του ομίλου της Knauf. Οι νικητές επιλέγονται βάσει της συνολικής βαθμολογίας και αποτίμησης των μετρήσεων που πραγματοποιούνται στα εργοστάσια κατά τη διάρκεια του έτους, στις ακόλουθες κατηγορίες: Υγεία και Ασφάλεια στον χώρο εργασίας (παράμετροι σχετικές με ατυχήματα που μετρήθηκαν χρησιμοποιώντας τους δείκτες TRIR – Total Recordable Incident Rate και LTAFR – Lost Time Accident Frequency Rate), Πελατοκεντρική Προσέγγιση (παράμετροι που σχετίζονται με την ποιότητα και παράπονα πελατών) και Συνεχής Βελτίωση (διαχείριση ενέργειας και συνολική αποδοτικότητα των εγκαταστάσεων).

Ο Γιάννης Κοντούλης, Γενικός Διευθυντής της Knauf Insulation στην Ελλάδα δήλωσε: Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτή τη σημαντική διάκριση, που αναδεικνύει τις αξίες του οικογενειακού ομίλου Knauf, τη φροντίδα για τον άνθρωπο, την συνεργασία, τη δέσμευση και την επιχειρηματικότητα. Η βράβευση του εργοστασίου πετροβάμβακα της Knauf Insulation στη Σερβία επιβεβαιώνει ότι τα προϊόντα πετροβάμβακα που η εταιρεία μας διαθέτει στην ελληνική αγορά είναι ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας και παράγονται με διαδικασίες που δίνουν προτεραιότητα στην Υγεία και Ασφάλεια των εργαζομένων!

 Σχετικά με την Knauf Insulation

Η Knauf Insulation με σημαντική εμπειρία στα μονωτικά υλικά έχει πάνω από 35 εργοστάσια σε όλο τον κόσμο με ποιοτικά προϊόντα για όλες τις εφαρμογές: σύστημα θερμομόνωσης και υγρομόνωσης σκεπών, θερμομονωτικά υλικά με ακουστικές ιδιότητες για διαχωριστικά, εσωτερικές και εξωτερικές τοιχοποιίες, εξωτερικής θερμομόνωσης, πατωμάτων και δωμάτων.

Η Knauf Insulation ανήκει στον οικογενειακό όμιλο Knauf, έναν όμιλο με παράδοση στα σύγχρονα δομικά υλικά όπως γυψοσανίδες, κονιάματα, μονωτικά υλικά και υλικά ειδικών εφαρμογών.

Διαθέτει Πετροβάμβακα και Φυσικό Ορυκτοβάμβακα με ECOSE Technology, πλάκες ξυλομάλλου Heraklith, τον παρθένο ορυκτοβάμβακα εμφύσησης Supafil και διαπνέουσες μεμβράνες LDS με σκοπό την κάλυψη και την ικανοποίηση των αναγκών της αγοράς  για μια ευρύτατη ποικιλία εφαρμογών. Τα προϊόντα αυτά προσφέρουν λύσεις για θερμομόνωση, ηχομόνωση και πυροπροστασία.

Η εταιρία Knauf Insulation δεσμεύεται στη βιώσιμη ανάπτυξη και στη φροντίδα για τους ανθρώπους και το περιβάλλον, κατασκευάζοντας τα προϊόντα της με υψηλό ανακυκλώσιμο περιεχόμενο και χρήση της πρωτοποριακής ECOSE Technology με σημαντικά περιβαλλοντικά οφέλη.