Στη Dreamteam θέλουμε να δούμε και να καταγράψουμε πώς η Δημιουργία αποτυπώνει την σημερινή & τρέχουσα πραγματικότητα!

Θέλουμε να κατανοήσουμε πώς ο κάθε καλλιτέχνης βιώνει αυτή τη στιγμή, αυτή τη περίοδο που θα καταγραφεί στην Σύγχρονη Ιστορία!

Είμαστε στο μέσω ενός Παγκόσμιου φαινόμενου βιώνοντας την εξέλιξη της παγκόσμιας πανδημίας και έτσι σκοπός μας είναι να εξακριβώσουμε με ποιο τρόπο η ψυχή του κάθε καλλιτέχνη καταγράφει όσα συμβαίνουν και τι αποτυπώματα αφήνουν τα γεγονότα αυτά στην και μέσα από τη Τέχνη!

Στο πολύ ιδιαίτερο και παραγωγικό εγχείρημα ‘’Project Zero’’, με τη συμβολή επιστημόνων ψυχολόγων, ψυχοθεραπευτών, εικαστικών καθηγητών και ιστορικών Τέχνης καλούμε τους εικαστικούς καλλιτέχνες (ζωγράφους, γλύπτες, φωτογράφους, χαράκτες, σκιτσογράφους, γελοιογράφους, γραφίστες, κεραμίστες, σχεδιαστές, performers κλπ) να δημιουργήσουν ένα ή δύο έργα που θα φιλοτεχνηθούν σε διαφορετική χρονική στιγμή κατά την περίοδο εξέλιξης του φαινομένου Covid-19, από τις 21 Μαρτίου (Θερινή Ισημερία) έως τις 21 Μαΐου (Παγκόσμια Ημέρα Πολιτισμού) για να δούμε πώς αυτά που ζούμε τώρα περνάνε μέσα από την Τέχνη, ψυχογραφώντας τα ίδια τα έργα.

Στο πλαίσιο που διαμορφώνουν οι νέες και ενδεχομένως άγνωστες ακόμα συνθήκες σε κάθε επίπεδο, στο ‘’σημείο μηδέν’’ επανεκκινήστε, αποτυπώστε και καταγράψτε με τα πινέλα, τα υλικά και το ένστικτό σας τα συναισθήματά, τα μηνύματα, τις σκέψεις, το ταξίδι της ψυχή σας, ελάτε να αφήσουμε το αποτύπωμα μας για μια Ιστορική στιγμή της ζωής μας και ολόκληρης της Ανθρωπότητας και ελευθερώστε τα βιώματα σας σε έργα που θα συνοδεύουν την Ιστορική περίοδο του 2020. Οι εικαστικοί δημιουργοί θα πρέπει να παρουσιάσουν έργα που θα φιλοτεχνηθούν στην (καθόλου τυχαία) συμπαντική και συγκεκριμένη χρονική περίοδο και αυτεπάγγελτα θα γράψουν τη δική τους Ιστορία όπως αυτή που θα καταγράψει ο Ιστορικός του Μέλλοντος για ότι ζούμε σήμερα!

Με την ελπίδα και την ευχή πως η Ανθρωπότητα θα καταφέρει σύντομα να αναγεννηθεί, η Dreamteam θα παρουσιάσει το ‘’Project O’’ όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν και επέλθει η κανονικότητα, σε κεντρικό χώρο των Αθηνών, με τη συμβολή και τη συνεργασία επίσημων Κρατικών και Ιδιωτικών Φορέων.
Πληροφορίες για συμμετοχή εικαστικών καλλιτεχνών, στα τηλέφωνα: 698 5015 875 – 698 928 3000 καθημερινά από 12:00 έως 20:00.

Facebook & Instagram: Dreamteam.org.gr – www.dreamteam.org.gr