Στη Ζυρίχη η Πηγή Δαούλα για το καινούργιο Artbox Project

Στη διεθνή έκθεση “Artbox Projects World 2.0” θα συμμετάσχει η Ελληνίδα εικαστικός Πηγή Δαούλα συνεχίζοντας τη συνεργασία της με το πρωτοποριακό project που έχει κατακτήσει τον κόσμο της Τέχνης.

H ARTBOX.PROJECTS είναι μια διεθνής έκθεση που ταξιδεύει στις καλλιτεχνικές μητροπόλεις προβάλλοντας τις διεθνείς τάσεις στην Τέχνη με  έμφαση σε ό,τι πιο καινοτόμο και αιρετικό.

Γεννήθηκε από μια ιδέα της ARTBOX.GALLERY Ελβετίας και από το 2016 έχει διοργανώσει events σε πόλεις που θεωρεί ότι δημιουργούν το καινούριο στην Τέχνη όπως η Νέα Υόρκη, η Βαρκελώνη, και το Μαϊάμι.

Η επιτυχημένη έκθεση θα «προσγειωθεί» φέτος στη Ζυρίχη στην Urbanside Gallery από 1η Φεβρουαρίου εώς 4 Μαρτίου και η Πηγή Δαούλα θα δώσει το παρόν με δύο έργα της το εντυπωσιακό Boxesκαι το αυστηρό Geometric”.  

Τα εντυπωσιακά χρώματα συνδιαλέγονται με τις αυστηρές γραμμές σε μια καινούρια τεχνική που χρησιμοποιεί η καλλιτέχνης θέλοντας να εξελίξει τις αγαπημένες της τεχνικές dripping και pouring.

Η έκθεση για πρώτη φορά θα παρουσιαστεί ταυτόχρονα και κατά το ίδιο χρονικό διάστημα στην μεγαλύτερη διαδικτυακή πλατφόρμα τέχνης, το ARTSY