Στην Omnicliq η G4S με το G4S iTOS

Η G4S είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας στον κόσμο με σύνολο εργαζομένων που ξεπερνά τους 550.000 και παρουσία σε περισσότερες από 90 χώρες. Η πορεία της προς τον digital κόσμο καταλήγει στη δημιουργία της κορυφαίας λύσης smart security, το G4S iTOS. Η ανάγκη δημιουργίας νέων πωλήσεων, σε συνδυασμό με το πολύ ανταγωνιστικό digital περιβάλλον, οδηγεί στη συνεργασία με την Omnicliq, μία βραβευμένη ομάδα νέων ανθρώπων με εμπειρία στο performance digital marketing. Από το πρώτο κιόλας διάστημα, η εμπλοκή της Omnicliq, δεν περιορίζεται στη διαχείριση των digital media.

“Τo G4S iTOS είναι για εμάς μία πολύ καλή ευκαιρία για να εφαρμόσουμε καινοτόμες ιδέες για το οικοσύστημα του digital business”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι ιδρυτές της Omnicliq Φάνης Βαχάρης και Δημήτρης Μπαχτσεβάνης. Μεταξύ των άλλων, θα εφαρμοστούν λύσεις που περιλαμβάνουν business analytics, digital automations και machine learning ολοκληρώνοντας έτσι μία σειρά υπηρεσιών οι οποίες κάνουν την Omnicliq να ξεχωρίζει από τα παραδοσιακά digital agencies στην Ελλάδα.

“Στην Omnicliq βρήκαμε κάτι περισσότερο από έναν συνεργάτη που θα φροντίζει για εμάς τα digital media. Στη μέχρι στιγμής συνεργασία έχουμε ήδη συναισθανθεί ότι πρόκειται για μια ομάδα εξαιρετικά ευφυών ανθρώπων με πάθος για αυτό που κάνουν και εξαιρετική γνώση της αγοράς. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά για το σύντομο χρονικό διάστημα που δουλεύουμε μαζί ενώ ήδη έχει δημιουργηθεί μια αμοιβαία αίσθηση εμπιστοσύνης που βασίζεται στην εξαιρετική τους πρόσθεση να μοιράζονται ανοικτά μαζί μας τα μυστικά της δουλειάς τους. Προσβλέπουμε σε μια μακροχρόνια συνεργασία με πολλές και συνεχείς επιτυχίες!” – Δημοσθένης Τριλίβας, G4S iTOS Sales & Product Manager

Omnicliq – a Powerhouse of Digital Consultants
G4S iTOS – Η κορυφαία λύση smart security