Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ!

Αυτό το Σάββατο 15 Μαϊου, η εκπομπή Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ!, με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο μεταφέρεται στη δεκαετία του πενήντα και του εξήντα και στις αξέχαστες, ελληνικές και ξένες επιτυχίες της εποχής.

Με συνδετικό κρίκο το ηλεκτρικό αρμόνιο και το χαρακτηριστικό του ήχο, το ροκ ν ρολ και το σέικ συναντούν «καθαρόαιμα» και αγαπημένα λαϊκά και μας προσφέρουν ένα ξεχωριστό βράδυ.

Ο Χρήστος Δάντης, η Χριστίνα Μαραγκόζη, ο Στάθης Αγγελόπουλος, η Δήμητρα Σταθοπούλου, ο Βαγγέλης Τσακνάκης, η Τίνα Τράκου και η Νάιρα Αλεξοπούλου συμπράττουν με τον μαέστρο Μιχάλη Παπαδάκη και την ορχήστρα Φαρφίσα Πρότζεκτ.

Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς, η παρουσία του κορυφαίου σολίστα του μπουζουκιού, Μανώλη Καραντίνη, ο οποίος απέδειξε με τη δεξιοτεχνία του ότι ο εξηκονταετής «γάμος» του μπουζουκιού με τον ηλεκτρικό ήχο του αρμονίου, καλά κρατεί!

Στη δεκαετία του ογδόντα μας μετέφερε ο Γιάννης Γιοκαρίνης, από τους κορυφαίους οργανίστες και λάτρεις του ηλεκτρικού αρμονίου, το οποίο «σφράγισε» και το έργο του.

Μαζί μας και ο συγγραφέας, μουσικός ερευνητής 

και ραδιοφωνικός παραγωγός, Γιώργος Τσάμπρας.

Ακόμη στην παρέα μας η ηθοποιός Κωνσταντίνα Τζώρτζη

οι δημοσιογράφοι 

Σπυριδούλα Τριάντου και Θανάσης Βάγιος

η  Έλσα Τόλη, η Λία Μπαρόλα και η Ειρήνη Καραγιάννη.

teaser : https://we.tl/t-stGuQ26xF9

Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ!, 

κάθε Σάββατο στις 22.00 στην ΕΡΤ1.

 Σκηνοθεσία: Κοσμάς Φιλιούσης

Αρχισυνταξία: Τζένη Ιωαννίδου, Αλέξανδρος Καραμαλίκης

Διεύθυνση ορχήστρας: Μιχάλης Παπαδάκης

Οργάνωση παραγωγής: Ελένη Φιλιούση

Παρουσίαση: Ναταλία Δραγούμη, Μιχάλης Μαρίνος