Στέλιος Καλαθάς: “Εαυτέ μου, σ’ αγαπάω…”

Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Συναισθηματική διαλεκτική, ένα πρόγραμμα ενδυνάμωσης της προσωπικότητάς μας, διαχείρισης των συναισθημάτων μας, αναγνώρισης και συντονισμού των ρόλων της ζωής μας!!

Τα άτομα που συμμετέχουν στην εφαρμογή της μεθόδου αυτής, ανακαλύπτουν τη θερμή και ουσιαστική επικοινωνία μέσα από λόγο-διάλογο, από μουσική και κίνηση, αλλά και μέσα από την επαφή τους με σημαντικούς συγγραφείς και κείμενα του παγκοσμίου θεάτρου.
Μια μέθοδος που απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να βιώσουν τη μαγεία των ρόλων για να ενεργοποιήσουν το προσωπικό τους υλικό και τις εσωτερικές τους δυνάμεις, ανακαλύπτοντας δημιουργικές διεξόδους στην καθημερινότητά τους.

Πως μπορεί να μας βοηθήσει το πρόγραμμα της Συναισθηματικής Διαλεκτικής στην προσωπική μας ανάπτυξη;

Η συναισθηματική διαλεκτική μας βοηθάει να τακτοποιήσουμε την εσωτερική ντουλάπα των συναισθημάτων μας μέσα από το μονοπάτι της τέχνης και να εκφράσουμε σωστά αυτά τα συναισθήματα. Να έρθουμε λίγο πιο κοντά στην αισιοδοξία και στο χαμόγελο.
Το χρειαζόμαστε άλλωστε στις εποχές αυτές…
Η εποχή μας χαρακτηρίζεται που βιαιότητα και συσσώρευση θυμού και άγχους. Αυτή μέθοδος λοιπόν γίνεται η αφορμή και ο τρόπος να αποφορτιστούμε, να αποσυμπιεστούμε.

Το πρόγραμμα είναι θεωρητικό;

Οι ασκήσεις είναι βιωματικές και βοηθούν αποτελεσματικά τους συμμετέχοντες.
Την Κυριακή, 24 Νοεμβρίου η Συναισθηματική Διαλεκτική ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη, αλλά με νέα μορφή.

Τι ακριβώς θα γνωρίσουμε;

Αυτό είναι ένα νέο μονοήμερο σεμινάριο που είμαι πολύ χαρούμενος που θα το φέρω και στην Θεσσαλονίκη. Είναι οι ασκήσεις και οι τεχνικές που έχω φέρει από το τελευταίο μου ταξίδι στην Αμερική. Απευθύνεται σε όποιον θέλει να ασχοληθεί με την προσωπική του αναζήτηση και ανάπτυξη.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους μας;

Πολλοί νομίζουν ότι απευθύνεται σε ηθοποιούς. Και ξεχνούν ότι όλοι γινόμαστε στην καθημερινότητά μας και ηθοποιοί αλλά κυρίως σκηνοθέτες της ζωής μας, μια και καλούμαστε καθημερινά να διαμορφώσουμε και να παίξουμε πολλούς ρόλους.

Το ραντεβού μας λοιπόν ανανεώνεται για την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Θα χαρώ να γνωρίσω παλιούς και νέους φίλους της Θεσσαλονίκης και μαζί την Κυριακή το πρωί να ταξιδέψουμε στο μαγικό κόσμο των συναισθημάτων και του έντεχνου τρόπου που θα πρέπει να βλέπουμε την ζωή μας από δω και πέρα και κυρίως με τους ρόλους που παίζουμε στη ζωή μας καθημερινά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η λύση σε όλα τα προβλήματά μας βρίσκεται μέσα μας και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρέπει να είμαστε σε μία συνεχόμενη πορεία εξέλιξης και αγάπης για το μικρό παιδί που κρύβουμε όλοι εντός μας, ένα παιδί που χρειάζεται την φροντίδα, το χάδι, την τρυφερότητα, αλλά και την αγκαλιά μας

Ευχαριστώ το http://polismagazino.gr και εσας για την φιλοξενία και δίνουμε ραντεβού την Κυριακή 24, Νοεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, στις 11:00 το πρωί, για μια εμπειρία μοναδική.

https://www.facebook.com/synaisthimatikhdialektikh/

https://www.facebook.com/polismagazino/