Στέλιος Δάβαρης – Full Band – Ίλιον Plus, Κυριακή 21 Νοεμβρίου

Τη Κυριακή 21 Νοεμβρίου ο Στέλιος Δάβαρης ανεβαίνει  στη  σκηνή του Ίλιον Plus, με τη μπάντα του και με ήχο ηλεκτρικό, για να μοιραστεί τα Τραγούδια του.

11 Χρόνια μετά τηv κυκλοφορία του Debut Album ”  Όλα Είναι Νερό ” ο Στέλιος Δάβαρης φτιάχνει μια ενότητα με τραγούδια του που αγαπήθηκαν, από τις 3 δισκογραφικές του δουλειές ( Όλα είναι Νερό, Ρεύματα & Συνέχισε Αντίθετα ) αλλά και με κάποια από τα καινούρια που τα περιμένουμε σύντομα. Προσκαλεί επί σκηνής φίλους και συναδέλφους που εκτιμάει και που εχει μοιραστεί μαζί τους μέσα σε αυτά τα χρόνια τραγούδια και συναισθήματα.

Ένα live σαν Γιορτή για όσα πέρασαν και για όσα είναι να έρθουν.

Συμμετέχουν: Κατερίνα Μακαβού | Λόλα Γιαννοπούλου | Κωνσταντίνος Νάρης

Μαζί με τον Στέλιο Δάβαρη στη σκηνή, θα βρεθούν οι μουσικοί:

ΓΙΩΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΙΔΗΣ  Ηλ.Κιθάρα

ΠΕΤΡΟΣ ΦΑΤΗΣ  Τύμπανα

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΕΧΡΗΣ  Μπάσο

ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΚΑΡΑΚΗΣ  Ηχος

Λίγα λόγια για το Στέλιο Δάβαρη

Ο Στέλιος Δάβαρης είναι δημιουργός και μουσικός και δραστηριοποιείται στην Αθήνα.

Μέχρι σήμερα έχει ηχογραφήσει 3 προσωπικά albums, στα οποία υπογράφει τη μουσική και τους στίχους: ”Όλα Είναι Νερό” (Debut Album 2010 Minos EMI) , “Ρεύματα” ( Ankh 2012 ), Single III ( 2015 ), “Συνέχισε Αντίθετα” ( 2017 ).

Σημαντική στιγμή η συμμετοχή του στη συλλογή «Ξαναδιαβάζοντας τον Μίκη Θεοδωράκη», με τη διασκευή “Νύχτα Μαγικιά”.

Από το 2001 έως το 2007 σπούδασε αρμονία, φωνητική και ορθοφωνία στο Εθνικό Ωδείο. Μέχρι και σήμερα, μοιράζεται τα τραγούδια του στις μουσικές σκηνές της Αθήνας και της επαρχίας, ενώ έχει τη χαρά να απαριθμεί εξέχουσες συνεργασίες, τόσο στα live του όσο και στη δισκογραφία. Τον Μάϊο του 2008, ταξίδεψε για ένα live στο πανεπιστήμιο Keio του Τόκυο για ένα αφιέρωμα στον Νίκο Καζαντζάκη.

Έχει γράψει ορχηστρικά θέματα για ταινίες μικρού μήκους και θεατρικές παραστάσεις και έχει υπάρξει perfomer στο Pocket Theatre Festival (Μικρό Πολυτεχνείο) και Story Telling Festival (Θέατρο Φούρνος).  Στο παρόν συνθέτει μουσική, εμπνέεται στιχουργικά, μελετάει και συλλέγει καρπούς εμπειριών, ετοιμάζοντας το επόμενο δισκογραφικό του βήμα.

ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ    20.30

ΕΝΑΡΞΗ   21.30

Είσοδος   10 ευρώ

Ίλιον Plus

Κοδριγκτώνος 17 Αθήνα

Τηλ. Επικοινωνίας | κρατήσεων

210 8824 383 & 698 3600510

“Άνοιξε τα χέρια σου στη θάλασσα”

https://www.youtube.com/watch?v=wjbn8-OWk9k

“Σε ένα δρόμο μαζί σου”

https://www.youtube.com/watch?v=6e6RKk5X9qk

https://www.facebook.com/steliosdavarisofficial/