Στέλιος Γκόλγκαρης & Βασίλης Μαστοράκης παρουσιάζουν Λόρκα σε μουσική Μαραμή στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Το κιθαριστικό ντουέτο της Sony Classical Stelios & Vassilis παρουσιάζει τον κύκλο δώδεκα τραγουδιών “Σκοτεινός Έρωτας”, σε ποίηση Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα, σε μουσική του συνθέτη Δημήτρη Μαραμή, με ερμηνευτή τον Θοδωρή Βουτσικάκη και απαγγελία του δικηγόρου Νίκου Χαραλαμπίδη, την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Τα σονέτα του Σκοτεινού Έρωτα, “ποιήματα απίστευτης ωραιότητας”, είναι το κύκνειο άσμα ενός από τους μεγαλύτερους λυρικούς ποιητές του εικοστού αιώνα. Ο έρωτας ντύνεται μουσικά και το αποτέλεσμα είναι ένας συνδυασμός ονείρου και πραγματικότητας, πάθους και απώλειας, ευτυχίας και πένθους.

Το έργο έχει ηχογραφηθεί το 2007 από την Sony Classical με ερμηνευτή τον Μάριο Φραγκούλη και σολίστ τους κιθαριστές Στέλιο Γκόλγκαρη και Βασίλη Μαστοράκη.

Η συναυλία διοργανώνεται από τον Ο.Π.Α.Ν. Δήμου Πειραιά και το Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά, σε συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά.

Τραγουδιστής: Θοδωρής Βουτσικάκης

Κιθάρες: Βασίλης Μαστοράκης και Στέλιος Γκόλγκαρης

Απαγγελία: Νικόλαος Χαραλαμπίδης

Απόδοση στα Ελληνικά: Σωτήρης Τριβιζάς

Πιάνο: Δημήτρης Μαραμής

Η γενική είσοδος είναι 5 ευρώ. Τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν στον “ΑγκαλιάΖΩ” – Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου.

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου, 20.30 | Δημοτικό Θέατρο Πειραιά