Σπύρος Νικολαΐδης – Μελίνα Μήλιου: Από τα Εθνικά Καλλιστεία GS Hellas στις διεθνείς σκηνές ομορφιάς!

Για πρώτη φορά στην ιστορία καλλιστείων στη χώρα μας, η Ελλάδα εκπροσωπείται σε  κορυφαίο παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς με διπλή συμμετοχή (γυναίκας και άντρα) στο Μiss and Μr Supranational 2021.

Εκπρόσωποι της ελληνικής συμμετοχής, η Μελίνα Μήλιου και ο Σπύρος Νικολαΐδης, αντίστοιχα, και οι δύο εστεμμένοι των Εθνικών Καλλιστείων GS Hellas. 

Στον διεθνή αυτό διαγωνισμό συμμετέχουν 64 χώρες απ’ όλο τον κόσμο, με την Ελλάδα να βρίσκεται ψηλά στις θέσεις κατάκτησης του τίτλου. Στην  περίπτωση, μάλιστα, του Μr Supranational, ο Σπύρος Νικολαΐδης είναι στην πρώτη δυάδα. 

Ο ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τη στέψη του στα Εθνικά Καλλιστεία GS Hellas ως MR GS Hellas 2020, και έγινε ευρέως γνωστός από τη συμμετοχή του στο «My style rocks» και στη σειρά τού ΣΚΑΪ «8 Λέξεις», έχει ταξιδέψει μέχρι την Πολωνία προκειμένου να διεκδικήσει τον τίτλο του πιο ωραίου άντρα στον κόσμο.

Στην 5η χρονιά τού με υπερπαραγωγή παγκόσμιου διαγωνισμού ομορφιάς MR Supranational, η Ελλάδα για πρώτη φορά έχει εκπροσώπηση με τον Σπύρο Νικολαΐδη. Η Ελλάδα θεωρείται ένα από τα μεγάλα και ακλόνητα, όπως χαρακτηρίζεται από τα διεθνή site, φαβορί για τον μεγάλο τίτλο.

Ο θεσμός των Εθνικών Καλλιστείων GS Hellas μαζί με τον Σπύρο Νικολαΐδη έχει ετοιμάσει ως traditional costume project την αυθεντική στολή του τσολιά, ενώ για τον διαγωνισμό ταλέντου χόρεψε ζεμπέκικο μέσα από live video.
Στη μάχη για τον διεθνή τίτλο της Miss Supranational έχει ριχτεί η Μελίνα Μήλιου, η κούκλα εστεμμένη με τον τίτλο της Miss Young GS Hellas 2020 από τα Εθνικά Καλλιστεία GS Hellas.

Ο κορυφαίος παγκόσμιος διαγωνισμός φέτος διεξάγεται στην Πολωνία και όπως εκτιμάται από τα κορυφαία sites ομορφιάς η Ελλάδα έχει πολλές πιθανότητες να βρίσκεται στα πρώτα πλασαρίσματα, μάλιστα η σελίδα «Missosology» αποκάλεσε την Ελληνίδα εκπρόσωπο ως «Υπέροχη», ενώ το «Pageantry News International» ως «Ελληνίδα Θεά».

Η 18ετών Μελίνα, η οποία σημειωτέον είναι η μικρότερη διαγωνιζόμενη είναι πλήρως προετοιμασμένη με 5 κορυφαίους σχεδιαστές να έχουν ράψει ρούχα και φορέματα για τις ανάγκες της ελληνικής συμμετοχής.