ΣΟΦΙΑ ΣΤΑΜΟΥ: “Το ACTION IN GREECE είναι πολλά! Είναι μια ζωή, μια βιωματική εμπειρία, ο τρόπος σου να σκέφτεσαι, να λειτουργείς, να ερευνάς, να μάχεσαι!”

Όταν συναντήσαμε τη Σοφία Στάμου, είχαμε να πούμε πολλά! Πάντα θαυμάζεις μια δραστήρια γυναίκα που έχει όρεξη για δουλειά και την ακολουθεί πιστά πολύς κόσμος…
Είναι η μεγάλη πρέσβειρα που το όνομα της έχει συνδυαστεί όσο κανένα άλλο με τον τουρισμό και την προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό, κάνοντας την πρωτοβουλία ACTION IN GREECE να γίνεται το μεγαλύτερο brand name κινηματογράφισης-που να αφορά στην Ελλάδα και την αξιοποίηση του πολιτισμού της,της γαστρονομίας της και της μεγάλης αρχαιολογικής της αξίας.

Η Σοφία Στάμου ήταν και παραμένει η πρώτη πρωτεργάτης που είδε απ’ το 2008 την αξία της διαδικτυακής τηλεόρασης κι επένδυσε σ’ αυτήν, κάνοντας το Action Sigma Webtv μια δυνατή φωνή της τέχνης και της συμβουλευτικής ενημέρωσης με μεγάλη απήχηση στο κοινό!

Με τη βράβευση της  για τη διεθνή προβολή της χώρας και την προσφορά της στον πολιτισμό, απ’ την Unesco αλλά και τη συμμετοχή της σε μεγάλα Παγκόσμια γαστρονομικά συνέδρια προωθώντας την Ελληνική γαστρονομία, η Σοφία Στάμου αποτελεί μια μεγάλη προσωπικότητα της χώρας, που σίγουρα δίνει ένα άλλο νόημα στην τέχνη, τον πολιτισμό και τον τουρισμό. Την αξία μιας σπουδαίας γυναίκας που συνεχώς αγωνίζεται και το μόνο που λέει ασταμάτητα είναι : «Ακόμη δεν έχω κάνει τίποτα !»

~ Ανάμεσα στους επαγγελματικούς σας τίτλους ως Πρόεδρος της Sigma Media Group, executive chef και συγγραφέας,ποιά είναι για εσάς αυτή η επαγγελματική σας πλευρά,που σας ολοκληρώνει περισσότερο;

ΣΟΦΙΑ ΣΤΑΜΟΥ: Θα μου επιτρέψετε να πω ότι πάνω απ’ όλα είναι η ανθρώπινη πλευρά! Αυτή ξεπερνάει ότι επαγγελματικό δημουργούμε! Οπότε πάνω και πρώτα απ΄όλα εύχομαι να είμαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ… Από εκεί και πέρα, η συγγραφή των βιβλίων μου νομίζω ότι είναι πολύτιμη για εμένα αλλά δεν είναι επαγγελματική αυτή τη δεδομένη στιγμή!

~ Θα θέλατε να γίνει;

ΣΟΦΙΑ ΣΤΑΜΟΥ: Νομίζω ότι αυτό είναι ίσως το μεγάλο μου όνειρο για τα επόμενα χρόνια … Όταν δεν θα μπορώ να προσφέρω ενεργά λόγω ηλικίας … Τότε θα γράφω, θα γράφω, θα γράφω, θα γράφω !

~ Τι είναι για εσάς το ACTION IN GREECE;

ΣΟΦΙΑ ΣΤΑΜΟΥ:  Το ACTION IN GREECE είναι πολλά ! Είναι μια ζωή,είναι μια βιωματική εμπειρία,ο τρόπος σου να σκέφτεσαι,να λειτουργείς,να ερευνάς,να μάχεσαι ! Η πρωτοβουλία αυτή είναι αυτό ακριβώς που λέει ! Είναι η Ελλάδα σε μια αδιάκοπη δράση, απ΄την μία άκρη της ως την άλλη κι ένας τρόπος επικοινωνίας της τόσο μέσα στην ίδια την χώρα όσο και Παγκόσμια! Στηρίζει τον Έλληνα σε όλες του τις ανάγκες ανάδειξης κάθε εποχή του χρόνου! Άλλωστε το moto  365 ημέρες τον χρόνο εμείς το δημιουργήσαμε κι είμαστε πολύ περήφανοι, που το ακολούθησαν μετά από εμάς πολλοί … Γιατί η χώρα μας είναι όντως ένα μεγάλο κέντρο επίσκεψης για όλους τους μήνες του χρόνου! Υπάρχει ενδιαφέρον σε κάθε εποχή !!!

~ Και τι γίνεται αυτή την εποχή,την τόσο δύσκολη; Φαντάζομαι ότι δεν ταξιδεύετε για γυρίσματα αυτή τη στιγμή.

ΣΟΦΙΑ ΣΤΑΜΟΥ :  Όχι,δεν κάνουμε γυρίσματα αλλά οργανώνουμε την έφοδο μας σε Θράκη, Σάμο και Κύθηρα. Ετοιμάζουμε μια μεγάλη Παγκόσμια παρουσίαση αυτών των τόπων! Και ταυτόχρονα φτιάχνουμε ένα μεγάλο e-shop με τίτλο WALKING-SHOPPING IN GREECE, που πραγματικά θα είναι σαν να περπατάς σε κάθε γωνία της Ελλάδας, γνωρίζοντας τον τόπο, τους παραγωγούς με πολλά προιόντα κι υπηρεσίες και πάρα πολύ διάδραση! Νομίζω ότι ξεχωρίζει πολύ σαν ιδέα και βάζει μέσα πολλές δυνατότητες σε όλους να έχουν μια άμεση απόδοση κέρδους σε όλα αυτά που με τόσο κόπο παράγουν!

~ Το νέο σας e-shop θα αφορά μόνο σε προιόντα διατροφής ή θα δίνει κι άλλες δυνατότητες αγορών;

ΣΟΦΙΑ ΣΤΑΜΟΥ :  Φυσικά και δεν θα αφορά μόνο την διατροφή ! Θα αφορά σε πλήθος προιόντων κάθε είδους, με την υπογραφή και την εγγύηση της τελειότητας καθώς θα είναι όλα πιστοποιημένα για την ποιότητα τους απ’ το ACTION IN GREECE. Κι εκτός από κάθε είδους προιόν θα έχουμε κι υπηρεσίες. Με διαφημίσεις στα ΜΜΕ, πολλές διαδράσεις μέσα από το διαδίκτυο, παρέχοντας την διαφορετικότητα, με εκπαίδευση, βίντεο απ’ τις περιοχές των παραγωγών, βίντεο με διάφορες προτάσεις συνταγών και άλλων βίντεο και φυσικά με την υπογραφή του ACTION IN GREECE, ενώνοντας πολλούς παραγωγούς της χώρας ετοιμαζόμαστε για μια δυναμική εκκίνηση ανοίγοντας τους δρόμους του εμπορίου! Ξεκινώντας από τη χώρα μας λόγω των συνθηκών και μετά θα κινηθούμε και σε παγκόσμια προβολή για τις πωλήσεις μας εκεί!

~ Καλή επιτυχία,σας εύχομαι ! Σχετικά με το Action Sigma Webtv θα είστε ενεργοί με καινούργιες εκπομπές μέχρι το Πάσχα;

ΣΟΦΙΑ ΣΤΑΜΟΥ : Όχι μόνο μέχρι το Πάσχα! Θα συνεχίζουμε να εκπέμπουμε ολοκληρώνοντας τον κύκλο τέχνης και συμβουλευτικής ενημέρωσης αυτής της χρονιάς και μετά θα συνεχίσουμε να προβάλλουμε εκπομπές απ΄το ACTION IN GREECE. Και φυσικά φέτος θα κάνει όλη η Ελλάδα Πάσχα στη Σαντορίνη, τη Χαλκιδική και τη Σύρο.

~ Τι ωραία που θα ήταν !

ΣΟΦΙΑ ΣΤΑΜΟΥ :  Μα θα είναι ωραία ! Ετοιμάζουμε προβολές για όλο τον κόσμο απ΄τις εξορμήσεις του ACTION IN GREECE έως τώρα παρουσιάζοντας το Πάσχα των υπέροχων αυτών τόπων!

Με την εγγραφή σας στο κανάλι μας στο you tube, https://www.youtube.com/channel/UCU8g5P4g3vZwkhOfkPaZmcw μπαίνετε ΔΩΡΕΑΝ σε ομαδικές προβολές και κερδίζετε την ευκαιρία να παρακαλουθήσετε μοναδικής αξίας βίντεο με όλα τα έθιμα, τα ήθη, τις γαστρονομικές συνήθειες, μαγειρικές συνταγές, συνεντεύξεις, θρησκευτικές έρευνες, λειτουργίες, ντόπιους εν δράσει και πολλά άλλα, που αφορούν στο Πάσχα αυτών των τριών τόπων, που έχει κινηματογραφίσει εξονυχιστικά το ACTION IN GREECE, απ’ το 2015 μέχρι σήμερα.

~ Πολύ ωραία ευκαιρία, λοιπόν! Να είστε καλά κι ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε όλες τις δράσεις της Sigma Media Group… Σας ευχαριστούμε πολύ!

ΣΟΦΙΑ ΣΤΑΜΟΥ : Εγώ σας ευχαριστώ πολύ και σας δίνω συγχαρητήρια για την ιστοσελίδα σας και τα τόσο ενδιαφέροντα θέματα που αναπτύσσετε! Ήταν μεγάλη μου τιμή να με καλέσετε κοντά σας και να μιλήσουμε! Και σ’ εσάς εύχομαι τα καλύτερα …