Σοφιανός Παπαευθυμίου «Γίνε Τριαντάφυλλο»: Ένα νέο τραγούδι από έναν νεαρό τραγουδοποιό

Ο εικοσιδιάχρονος τραγουδοποιός Σοφιανός Παπαευθυμίου παρουσιάζει ένα νέο τραγούδι με τη συμμετοχή της Έλενας Αβραμιώτη.

Παρ’ όλες τις δυσκολίες του καιρού μας με την τέχνη να πληγώνεται από πολλές μεριές, η δημιουργία δεν σταματά. Εδώ και λίγες μόνο μέρες μια νέα μουσική πρόταση έρχεται από τον νεαρό Τρικαλινό τραγουδοποιό, Σοφιανό Παπαευθυμίου, φοιτητή της Κτηνιατρικής Σχολής Α.Π.Θ.

Το «Γίνε Τριαντάφυλλο» ,σε στίχους και μουσική του Σοφιανού, συνδυάζει ρυθμό παλμό αλλά και νοσταλγία φέρνοντας τη μουσική παράδοση στο σήμερα το λαούτο με την γκάιντα και πάλι κοντά και το ομορφότερο των συναισθημάτων στο μέτρο που του αξίζει.

Η Έλενα Αβραμιώτη ήρθε να χαρίσει στο τραγούδι την ιδιαίτερη φωνή της μαγεύοντας τον ακροατή απ’ την πρώτη κιόλας νότα με την καθηλωτική της ερμηνεία, καθώς και τις εκπληκτικές φωνητικές ικανότητές της.

Στο τραγούδι συμμετέχουν και πολλοί άλλοι καταξιωμένοι μουσικοί, όπως ο Γιώργος Μίγκας, ο Γιώργος Ρέτος ο Χρήστος Κιτσόπουλος ο Γιώργος Ντίνας και ο Παύλος Γαλάνης. Η παραγωγή έγινε στα Pink Studios από τον Γιώργο Μίγκα.

Η αθωότητα των συναισθημάτων καθρεφτίζεται μέσα από δύο παιδικές συμμετοχές, της Κωνσταντίνας Παπαευθυμίου και του Θεοφάνη Δημητριάδη.

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα υψηλής αισθητικής video clip που υπογράφει ο σκηνοθέτης Απόστολος Πέλλας και ο εικονολήπτης Κωνσταντίνος Πέλλας, που μας ταξιδεύει με τη μαγευτική θέα της φυσικής ομορφιάς.
Καλή Ακρόαση!

https://www.youtube.com/watch?v=zj67rwSNL4I

Στίχοι-Μουσική-Τραγούδι: Σοφιανός Παπαευθυμίου
Έλενα Αβραμιώτη: Τραγούδι
Γιώργος Ρέτος: Κιθάρες ,Λαούτο
Χρήστος Κιτσόπουλος :Καβάλ ,Γκάιντα
Γιώργος Μίγκας: Πιάνο, ηχοληψία,programming
Γιώργος Ντίνας: Νταούλι
Παύλος Γαλάνης: Τύμπανα
Παιδάκια : Κωνσταντίνα Παπαευθυμίου, Θεοφάνης Δημητριάδης
Σκηνοθεσία: Απόστολος Πέλλας
Κάμερα: Κωνσταντίνος Πέλλας
Οι ηχογραφήσεις έγιναν στα Pink Studios, στα Τρίκαλα από το Γιώργο Μίγκα.

Η ηχοληψία της Κωνσταντίνας πραγματοποιήθηκε στα Pink Studios Larisa, από τον Δημήτρη Μαραμή.
Mixed & Mastered @ Pink Studios Τρίκαλα (Γιώργος Μίγκας)

Η ενορχήστρωση έγινε από όλους τους συμμετέχοντες μουσικούς υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Μίγκα.