Τα HOFF έρχονται πρώτη φορά στην Ελλάδα…  

Έχοντας πουλήσει περισσότερα από 350.000 sneakers σε πάνω από 70 χώρες, η μάρκα από την Elche, εγκαινίασε τη νέα της μπουτίκ της ισπανικής HOFF στο Barrio Salamanca της Μαδρίτης με μοντέρνα πολύχρωμα, νεανικά, πρωτότυπα sneakers από δέρματα άριστης ποιότητας.

Η μπουτίκ όμως  είναι κάτι περισσότερο από ένα κατάστημα, είναι ένας δημιουργικός χώρος όπου θα πραγματοποιούνται εργαστήρια, καλλιτεχνικές και κοινωνικές εκδηλώσεις.  

Η HOFF ξεκίνησε ως ένα brand αφιερωμένο στη γυναίκα, αλλά έπειτα από απαίτηση  θαυμαστών από το άρρεν κοινό, λάνσαρε και  ανδρικές σειρές πριν δύο χρόνια. Δεν κατασκευάζει όμως μόνον αθλητικά παπούτσια, διαθέτει και εργαστήρι εικονογράφησης με την Perrine Honoré στη Βαρκελώνη και μετέτρεψε το κατάστημά της στη Μαδρίτη σε γκαλερί τέχνης.

Δραστηριοποιούμενη και στη φιλανθρωπία, τα περασμένα Χριστούγεννα δώρισε 1000 αθλητικά παπούτσια για άπορα παιδιά μέσω του Ερυθρού Σταυρού.  

Φέτος στόχος του brand είναι να λανσάρει το βιώσιμο σχέδιο επωνυμίας του. Ήδη απέκτησε το πιστοποιητικό Leather Working Group για τη βιώσιμη επεξεργασία του δέρματος. Μεγάλη αποδοχή  έχουν τα sneakers και στη χονδρική. Η Ισπανία συνεχίζει να είναι η μεγαλύτερη αγορά της, αλλά ο Χοφ φτάνει σιγά -σιγά  σε όλες τις γωνιές του κόσμου.

Η εταιρεία έχει δημιουργήσει  Instagram με την ονομασία #TheCitizensoftheWorld, με διεθνείς πελάτες που μοιράζονται την καθημερινότητά τους από διαφορετικά μέρη σε όλο τον κόσμο.

Στην Ελλάδα έρχονται για πρώτη φορά από τον Όμιλο Digalakis.

HOFF στο https://www.digalakis.com/brands/hoff και στα καταστήματα DIGALAKIS Stores: 

Κηφισιά: Παναγίτσας 6 – Σύνταγμα: Πανεπιστημίου 5. Τηλ.210 00 88 000