Σκηνικό ονείρου με φοίνικες, καταρράκτες και δύο μεγάλες πισίνες στο Κορωπί

Σε μια καταπράσινη έκταση 7,5 στρεμμάτων στο Κορωπί (οδός Αιγέως 13) με φοίνικες, καταρράκτες και δύο μεγάλες πισίνες, το Κτήμα Ορίζοντες διευρύνει τους ορίζοντες της ευζωίας, συνθέτοντας ένα σκηνικό ονείρου, με την αποκλειστική συνεργασία του Δειπνοσοφιστήριον.

Γάμοι, βαπτίσεις, prive ή θεματικά party αλλά και επιχειρηματικές εκδηλώσεις μπορούν να φιλοξενηθούν σε έναν κατάφυτο εξωτερικό χώρο το καλοκαίρι ή στην πολυτελέστατη κλειστή αίθουσα το χειμώνα.  

O επαγγελματισμός και η εμπειρία του ανθρώπινου δυναμικού του κτήματος, η προσβασιμότητα αλλά και οι δυνατότητες λόγω των εγκαταστάσεων που έχουμε, κάνουν την διεξαγωγή και το αποτέλεσμα της κάθε εκδήλωσης εγγυημένο.

Μέσα στον καταπράσινο χώρο του κτήματος το πανέμορφο εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας είναι σαν καταφύγιο για να ευλογηθεί η μοναδική σας στιγμή.

Η executive σουίτα συμπληρώνει τη λίστα όλων όσων χρειάζεστε για στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες, πάντα με την γαστρονομική υπογραφή και την αποκλειστική συνεργασία του Δειπνοσοφιστήριον Catering.

• Χωρητικότητα εσωτερικού χώρου: 340 άτομα (καθήμενοι) – 600 άτομα (εκδήλωση cocktail).

• Χωρητικότητα εξωτερικού χώρου: 640 άτομα (καθήμενοι) – 1.500 άτομα (εκδήλωση cocktail).

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα 210-9681706, 6976200560 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.ktimaorizontes.gr ή στείλτε e-mail στο [email protected].