Σημαντική διάκριση για την εταιρία Λακιώτης στα βραβεία Superbrands 2021-2022!

Σημαντική διάκριση για την εταιρία Λακιώτης στα βραβεία Superbrands 2021-2022! Το βραβείο παρέλαβε ο CEO της εταιρίας κος Αντώνης Λακιώτης

Μία ακόμη σημαντική διάκριση κέρδισε η εταιρία Λακιώτης, η οποία αναδείχθηκε ως κορυφαίο Superbrand, στην κατηγορία «Εξοπλισμός σπιτιού (House Equipment)», στην απονομή βραβείων Corporate Superbrands Greece 2021-2022 που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρία Λακιώτης, αναγνωρίστηκε για την αξιοπιστία και τη μακροχρόνια συνέπειά της, την πρωτοπορία της στην εφοδιαστική αλυσίδα, την οικονομική ευρωστία της, την πολυεπίπεδη εισαγωγική – εξαγωγική δραστηριότητά της και τις καινοτόμες στρατηγικές της.

Η τιμητική αυτή διάκριση αποτελεί ακόμη μία επιβράβευση της εξαιρετικής αναπτυξιακής πορείας που διαγράφει η εταιρία εδώ και 43 χρόνια στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον των πλακιδίων και ειδών υγιεινής. Το βραβείο παρέλαβε ο CEO της εταιρίας κος Αντώνης Λακιώτης.

Η εταιρία Λακιώτης, αναγνωρίστηκε για την αξιοπιστία και τη μακροχρόνια συνέπειά της, την πρωτοπορία της στην εφοδιαστική αλυσίδα, την οικονομική ευρωστία της, την πολυεπίπεδη εισαγωγική – εξαγωγική δραστηριότητά της και τις καινοτόμες στρατηγικές της

Ο διεθνής θεσμός των Superbrands εξελίσσεται σε 90 χώρες σε όλο τον κόσμο και διεξάγεται στην Ελλάδα από το 2005. Η ανάδειξη των Corporate Superbrands 2021-2022 έγινε βάσει βαθμολογίας της 15μελούς κριτικής επιτροπής του θεσμού και πανελλαδικής δημοσκόπησης κοινής γνώμης που διενήργησε η εταιρεία ερευνών MARC Α.Ε. σε δείγμα 1.000 ατόμων ηλικίας από 20-65 ετών μετά από αξιολόγηση 1.500 εταιριών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, σε 38 διαφορετικές κατηγορίες.