Σας παρουσιάζουμε τον καλλιτέχνη Γιάννη Καμίνη

Ο Γιάννης Καμίνης συμμετέχει στην Επίμονη Τέχνη στις 25 Φεβρουαρίου με το έργο Hope, διάστασης 1,40 x 1,00μ και το έργο Grace, διάστασης 0,60 x 0,90μ.

Οι πίνακες έχουν ανάγλυφη τρισδιάστατη υφή και ελεύθερη ροή στην αποτύπωση των ακρυλικών χρωμάτων σε καμβά.

Το έργο του Γιάννη Καμίνη (www.yianniskaminis.com) χαίρει διεθνούς απήχησης για την πρωτοτυπία, το νόημα και την καλαισθησία που δίνει στην αφηρημένη τέχνη. Ο δημιουργός ζωγραφίζει ενώ βρίσκεται σε άλλο επίπεδο συνείδησης μέσω ειδικών τεχνικών.

Τα έργα ακρυλικών σε καμβά, προκύπτουν αποτυπώνοντας αρχέτυπα, σύμβολα, φαινόμενα, πρόσωπα και ιδέες, όπως συνδέονται με το συνειδητό και το συλλογικό ασυνείδητο.

Ο καλλιτέχνης συμμετέχει από το 2014 σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις, σε φεστιβάλ τέχνης, δημοπρασίες, σε φιλανθρωπικές δράσεις και σε δρώμενα διασύνδεσης τεχνών στην Ελλάδα και το εξωτερικό όπως στη Νέα Υόρκη ΗΠΑ, τη Σεούλ Ν. Κορέα, τη Βηρυτό Λίβανο, το Ριάντ, Σαουδική Αραβία και το Κίεβο, Ουκρανία.

Οι πίνακές του έχουν χρησιμοποιηθεί για εξώφυλλα εταιρικών και ακαδημαϊκών συγγραμμάτων και ως την εικαστική βάση για διεθνή συνέδρια, καθώς και ως αντίγραφα σε fashion items.