Σάκης Χαβιάρας: Τρίτη 30 Αυγούστου και ώρα 21:00 στο πάρκο του εμπορικού κέντρου One Salonica

Η Επιτροπή Πολιτισμού & Εκπαίδευσης της ‘Β Κοινότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί σε μια μαγευτική συναυλία την Τρίτη 30 Αυγούστου και ώρα 21:00 στο πάρκο του εμπορικού κέντρου One Salonica στην δυτική Θεσσαλονίκη επί της οδού Κώτα Ρούλια 10, με τον αγαπημένο & μοναδικό καλλιτέχνη της πόλης μας, Σάκη Χαβιάρα!

Είναι η πρώτη φορά που διοργανώνεται συναυλία στο συγκεκριμένο πάρκο, αναδεικνύοντας έτσι ένα ακόμα  χώρο ανοιχτών εκδηλώσεων μέσα στο πράσινο και  δίπλα στο κέντρο της πόλης.

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης Σάκης Χαβιάρας,  γνωστός για το ευρύ & ευέλικτο ρεπερτόριό του, σε συνδυασμό με το μοναδικό και επικοινωνιακό του στυλ, θα σας “ταξιδέψει” με τα πιο γνωστά Ελληνικά τραγούδια αλλά και την προσωπική δισκογραφία του, πλαισιωμένος από την επίσης  ταλαντούχα Μαρία Καρανδρέα και τους εξαιρετικούς μουσικούς τους.

Ένα μουσικό σχήμα που θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ακροατές όλων των ηλικιών.

Η Επιτροπή Πολιτισμού & Εκπαίδευσης της ‘Β Κοινότητας καθώς και ο κεντρικός Δήμος Θεσσαλονίκης  στηρίζουμε έμπρακτα τους καλλιτέχνες της πόλης μας και ευελπιστούμε αυτή να είναι η αρχή ενός θεσμού πολιτιστικών εκδηλώσεων στην συγκεκριμένη περιοχή!!

Την υγειονομική κάλυψη της  εκδήλωσης έχει αναλάβει η ELITE RESCUE TEAM με Εθελοντές Διασώστες πλήρως εξοπλισμένους για πρόληψη και  παροχή Α Βοηθειών.