Ρεμπέτικη βραδιά στο Στέκι της Τέχνης

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μ.Κ.Ε ΤΕΧΝΗ Κιλκίς σας καλεί την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022 και ώρα 9μ.μ στο Στέκι της Τέχνης στο Μεταλλικό για να υποδεχθούμε ένα από τα καλύτερα μουσικά σχήματα της πόλης, τα  «Ρητορικά χαλίκια». Μουσικοί-καλλιτέχνες της πόλης μας θα μας σεργιανίσουν από τη Φραγκοσυριανή σε όλους τους ρεμπέτες του ντουνιά και από τον καϊτσή στο βαπόρι από την Περσία.

Τα Ρητορικά χαλίκια δραστηριοποιούνται εδώ και μια δεκαετία σαν μουσικό σχήμα στην ευρύτερη περιοχή του Κιλκίς. Οι εμφανίσεις του σχήματος περιλαμβάνουν τοπικά ταβερνάκια, μπάρ, διάφορες εκδηλώσεις και φεστιβάλ. Το μουσικό ύφος του σχήματος έχει ως πυρήνα το προπολεμικό ρεμπέτικο φλερτάροντας παράλληλα με το μικρασιάτικο τραγούδι και  τη νεότερη αστική μουσική. Τα Ρητορικά χαλίκια αποτελούνται από τον Δημήτρη Λαζαρίδη στο τρίχορδο μπουζούκι και φωνή, την Έφη Ναβροζίδου στη φωνή και το μπαγλαμά, τον Μελικιάδη Αριστοτέλη στην κιθάρα και το ούτι, ενώ  εμβόλιμο μέλος είναι ο Γιάννης Λαμπριανίδης στο βιολί και τα κρουστά(ο οποίος θα απουσιάζει την 29/7).

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022 στις 9 το βράδυ στο Στέκι της Τέχνης στο Μεταλλικό ελάτε να απολαύσετε καλό τραγούδι, ζεστή παρέα και δροσερό βραδάκι με τους καλύτερους!

Τιμή εισόδου τρία (3) ευρώ. Παρακαλούμε να τηρήσετε την ώρα προσέλευσης εξαιτίας του περιορισμένου αριθμού των εισιτηρίων.

Πολλές ευχαριστίες στις επιχειρήσεις που  στηρίζουν την εκδήλωση, Julienne Αμπαζούρcafé, Logarithm-casette label, οπτικά Κοντεσίδου, καφέ Τρυποκάρυδος, βιβλιοπωλείο ΣΥΜΜΕΤΡΟ.

Ααααα! Να έχετε και αντικουνουπικά! Κρύα μπυρίτσα, κρασάκι, αναψυκτικά, νεράκια και πολλά σνακ διαθέτει το ανανεωμένο κυλικείο στο Στέκι μας!