Ραντεβού στην Κέρκυρα για τον Κωνσταντίνο Καζάκο και την κόρη του Τζένη

Ο γνωστός ηθοποιός Κωνσταντίνος Καζάκος με τον γιο του Ιάσωνα και την πανέμορφη κόρη του Τζένη Καζάκου επέλεξαν και φέτος για την ολιγοήμερη ξεκούραση τους το αγαπημένο τους νησί των Φαιάκων και το Corfu Palma Boutique hotel.

Είναι γνωστό ότι το μοντέρνο Corfu Palma Boutique Hotel στη Δασιά αποτελεί μια ενδεδειγμένη επιλογή για όλους όσους επιζητούν το καλύτερο για τις διακοπές τους μέσα σε μια πολυτελή ατμόσφαιρα ξεκούρασης και αύρας. Ολάνθιστοι κήποι, μοναδική πισίνα με pool bar και restaurant, εξωτερικό τζακούζι, σύγχρονο fitness center, μοντέρνο Aphrodite Spa, απολαυστικό εστιατόριο μεσογειακής κουζίνας, tailor made mixology lobby bar συνθέτουν όλα μαζί την ποιοτική, ξεχωριστή και διαφοροποιημένη πρόταση φιλοξενίας.

Ο διευθυντής του ξενοδοχείου Σπύρος Ιωαννίδης σημειώνει: «Μας τιμά ιδιαίτερα η επιλογή και η παρουσία του Κωνσταντίνου και της οικογένειάς του κάθε καλοκαίρι. Αγαπούν ιδιαίτερα το νησί και το ξενοδοχείο μας. Τους ευχόμαστε πάντα τα καλύτερα σε όλα τα επίπεδα».

Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει. Δεν θα μπορούσε άλλωστε να γίνει και αλλιώς όταν έχεις παππούδες και γονείς ηθοποιούς. Ο λόγος βεβαίως για την Τζένη η οποία θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του Mega «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» που ανυπομονούμε να δούμε την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.