Πόλος έλξης η Πάτρα για επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό

Λαμπερό κάλεσμα σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης.

Σε απόσταση μικρότερη των 15 λεπτών με τα πόδια από το κέντρο της Πάτρας, το ολοκαίνουργιο Moxy Patra Marina συνδυάζει ένα έξυπνο, γρήγορο τεχνολογικό περιβάλλον με ένα σύγχρονο στυλ διαβίωσης.

Το ζωντανό ξενοδοχείο στην Πάτρα ενσαρκώνει τον αφρώδη και ελκυστικό τρόπο ζωής για τον οποίο είναι γνωστή η Πάτρα. Ενώ βρίσκονται στο ξενοδοχείο, οι επισκέπτες μπορούν να συνεχίσουν την καθημερινή τους προπόνηση επισκεπτόμενοι το γυμναστήριο ή κολυμπώντας στην εξωτερική πισίνα του ξενοδοχείου.

Όταν έρθει η ώρα της εξερεύνησης, οι επισκέπτες θα βρεθούν σε ένα φανταστικό σημείο εκκίνησης για μια περιήγηση στην Πελοπόννησο, μια από τις πιο όμορφες ηπειρωτικές περιοχές της Ελλάδας.

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου επισκέφτηκαν το ξενοδοχείο γνωστές προσωπικότητες από την Αθήνα, ανάμεσα τους οι ηθοποιοί Χριστίνα Αλεξανιάν, Γιάννης Αθητάκης και ο Κωνσταντίνος Καζάκος με την κόρη του Τζένη Καζάκου, η σοπράνο Έλενα Κελεσίδου, ο Γιώργος Ντάβλας, οι εικαστικοί Φένυ Μπούζα και Γιώργος Μπούνιας, η γυμνάστρια Σοφία Παθέκα, η fashion blogger Στέλλα Μέλιγκαν, ο τραγουδιστής Κώστας Μαρτάκης, η Τίνα Μεσσαροπούλου, το τοπ μόντελ  Άντζελα Ευριπίδη κ.α.

Στο dinner που παρέθεσε ο Γιώργος Ντάβλας στο rooftop του ξενοδοχείου βρέθηκαν και προσωπικότητες που ζουν και επιχειρούν στην Πάτρα όπως η wedding planner Άννα-Μαρία Ρογδάκη, η Χαρά Ντάβλα, ο επιχειρηματίας Πέτρος Πλέσσας με την σύζυγό του Νάνσυ, η Βίβιαν Σαμούρη κ.α.

To Moxy Patra Marina, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality της κορυφαίας εταιρίας hotel management.