Προσιτή πολυτέλεια στα ξενοδοχεία του ομίλου Mitsis Hotels στην Κω

Ο διευθυντής του Blue Domes Μιχάλης Ανθουλάκης με τον Θάνο Παπαδημητρίου & τον Αλέξανδρο Καρατζά, στο lobby του ξενοδοχείου

Επιμέλεια κειμένου και φωτογραφιών: Αλέξανδρος Καρατζάς

Στα Καρδάμαινα της Κω βρέθηκαν για γυρίσματα στο νησί της ταξιδιωτικής εκπομπής Travel Guide ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Καρατζάς και ο παρουσιαστής & παραγωγός  της εν λόγω εκπομπής Θάνος Παπαδημητρίου.

Το γκρουπ φιλοξενήθηκε σε ένα από τα πολλά  πολυτελή ξενοδοχεία του Ομίλου Mitsis Hotels, το Blue Domes 5 αστέρων, στο οποίο και είχαν μια εξαιρετική διαμονή, με διευθυντή τον ευγενέστατο Μιχάλη Ανθουλάκη.

Ο πολυβραβευμένος διεθνώς  Όμιλος έχει  άλλα 5 ξενοδοχεία στο νησί, τα: Norida Summer Place, Family Village στα Καρδάμαινα & το Ramira στη χώρα.

O Όμιλος Mitsis Hotels, είναι η μεγαλύτερη ιδιόκτητη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα και πρωτοπορεί εδώ και 40 χρόνια, ενώ πρόσφατα  ανακοίνωσε την υλοποίηση επενδυτικού προγράμματος 36 εκ. ευρώ για την αναμόρφωση & ανακαίνιση του Μεγάρου Σλήμαν – Μελά (οδός Πανεπιστημίου), σε  ξενοδοχειακή μονάδα 5* και τη δημιουργία τουλάχιστον 150 νέων θέσεων εργασίας.