Πολυχώρος “Πόλις” και Καλλιτεχνικό Στέκι “Bohème”

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΠΟΛΙΣ – Bohème ΣΤΕΚΙ ΝΕΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΤΡΙΤΟΥ | ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ ΑΝΕΚΔΟΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΝΕΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ

Bohème ΣΤΕΚΙ ΝΕΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ
Ένα στέκι για ανθρώπους που πιστεύουν σε μια ανέμελη ζωή γεμάτη τέχνη, δημιουργία και ελευθερία έκφρασης…

Αναγνώσεις ανέκδοτων έργων νέων συγγραφέων

Ο Πολυχώρος “Πόλις” και το Καλλιτεχνικό Στέκι “Bohème” σας καλούν σε ένα νέο Θέατρο της Δευτέρας και της Τρίτης με διαδικτυακές αναγνώσεις ανέκδοτων θεατρικών έργων, διηγημάτων και ποιητικών συλλογών, νέων συγγραφέων από την Ελλάδα και την Κύπρο. Απευθυνόμαστε σε όλους τους νέους συγγραφείς που επιθυμούν να επικοινωνήσουν τα έργα τους, με τους ανθρώπους τους.

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη, γνωρίζουμε έναν νέο συγγραφέα μέσα από την ανάγνωση του έργου του και από μία συνέντευξη στον ίδιο. Στο τέλος κάθε συνάντησης, υπάρχει συζήτηση με το κοινό. Την επόμενη ημέρα διατίθενται οι βιντεοσκοπημένες αναγνώσεις, ασύγχρονα on demand στην πλατφόρμα του “Πόλις”.

Τις συναντήσεις συντονίζουν οι ηθοποιοί και συγγραφείς Γιάννης Βερβενιώτης και Αντιγόνη Σταυροπούλου, παρέα με τις ηθοποιούς Χριστίνα Παπατριανταφύλλου και Βασιλίνα Κατερίνη, καθώς και διαφορετικούς καλεσμένους ηθοποιούς και συγγραφείς κάθε φορά, που συμμετέχουν στις αναγνώσεις και στις συζητήσεις των έργων.

Οι βιντεοσκοπημένες συναντήσεις είναι διαθέσιμες προς όλους στην ιστοσελίδα μας, μετά από συνεννόηση με τους συγγραφείς.

Συντονιστείτε κάθε Δευτέρα & Τρίτη 9-11μ.μ. στην πλατφόρμα “Bohème” του “Πόλις”
Τιμή Εισόδου: 5€

Για το πρόγραμμα των παραστάσεων, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://elearning.polis.edu.gr/course-category/boheme/

*Αν ενδιαφέρεστε να διαβαστεί το έργο σας, στείλτε μας email εδώ: [email protected]

Περισσότερες Πληροφορίες: 69869021156983140986

Στόχος είναι η δημιουργία ενός βήματος πολιτισμού στα βόρεια προάστια, όπου καταξιωμένοι αλλά και νέοι καλλιτέχνες θα παρουσιάζουν το έργο τους με γνώμονα την ποιότητα και την αισθητικήΤο “Πόλις” φιλοξενεί πολιτιστικά δρώμενα που μας αφορούν: δρώμενα με περιεχόμενο.

Agenda – Calendar Πολιτισμού & Εκπαίδευσης
http://polis.edu.gr/calendar

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για ό, τι καινούριο συμβαίνει στο Πόλις: https://www.facebook.com/polis.education/

Ακολουθήστε μας στο Instagram για να ενημερώνεστε για ό, τι καινούριο συμβαίνει στο Πόλις: polis_polychoros

“Πόλις” Πολυχώρος
Σπουδή, Τέχνη, Ίαση & Τέρψη
Πολιτισμός με Στυλ & Αισθητική
Μαρίνου Αντύπα 62-66 & Φιλοθέης 69Β
14121 Ηράκλειο Αττικής (πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ) 210 8000009 – 2102770181 – 6970156070

e-mail: [email protected] 
Ιστοσελίδα: www.polis.edu.gr