Πολυτελές διαμέρισμα στο Κολωνάκι ανακαινισμένο και διακοσμημένο από το γραφείο Sissy Feida Interiors

Η Σίσσυ Φειδά, η αγαπημένη interior designer και ιδρύτρια του γραφείου Sissy Feida Interiors δεν σταματά να μας εκπλήσσει με την δημιουργικότητα και την ξεχωριστή ματιά της που παίρνουν μορφή μέσα από τα μοναδικά project που αναλαμβάνει. Χαρακτηρίζεται για το πάθος και την αγάπη της για το design και την υψηλή αισθητική και έχει οδηγήσει την SF Interiors στα καλύτερα διακοσμητικά γραφεία της χώρας.

Δεν είναι λόγοι οι πελάτες που εμπιστεύονται στα γεμάτα δεξιοτεχνία και αισθητική χέρια της την ανακαίνιση και την διακόσμηση του σπιτιού ή του γραφείου τους. Έτσι, επιμελήθηκε και το νέο πολυτελές διαμέρισμα στο Κολωνάκι 80 τ.μ. με χρήση υλικών υψηλής ποιότητας για να συμπληρώσουν την μοναδικότητα των χώρων του νέου διαμερίσματος.

Στόχος του σχεδιασμού ήταν να διαμορφωθεί ένας μοντέρνος χώρος με minimal ύφος που να αποπνέει άνεση, πολυτέλεια αλλά και λειτουργικότητα. Οι πολύ απλές γραμμές, οι αποχρώσεις του μπλε στην επίπλωση και σε διακοσμητικές λεπτομέρειες, καθώς και ο λειτουργικός χώρος του γραφείου, ικανοποιούν απόλυτα την αισθητική και τον πολυάσχολο τρόπο ζωής του ιδιοκτήτη. Η επιλογή των κλασσικών χαλιών, τα οποία συνδυάζονται αρμονικά με τα μοντέρνα έργα τέχνης, δίνουν χρώμα και δημιουργούν μια cozy ατμόσφαιρα, συμπληρώνοντας την ιδιαίτερη αισθητική του χώρου.

Με τη λεπτομερή αρχιτεκτονική της, το concept αναπτύχθηκε και υλοποιήθηκε ως συνδυασμός λιτών, απλών στοιχείων και γραμμών και με μοντέρνες αναφορές εφαρμοσμένες μέσα από μια πιο σύγχρονη και stylish ματιά!

Μπαίνοντας στον προσωπικό μας χώρο θέλουμε να μας κατακλύζει η θετική ψυχολογία, η αισιοδοξία και η άνεση! Είναι και επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι ένα όμορφο και θετικό περιβάλλον παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στον ψυχισμό μας και στην καλή μας διάθεση.

Ακολουθήστε την Σίσσυ Φειδά στον επίσημο λογαριασμό της στο Ιnstagram @sissyfeida ή επισκεφτείτε το site www.sissyfeida.com για tips διακόσμησης και χρήσιμες συμβουλές για την ανακαίνιση του προσωπικού σας χώρου.