Παρουσία του Χάρη Ρώμα και του Γιάννη Βούρου ολοκληρώθηκαν οι συναυλίες της Τίνας Τράκου για το Βήμα Ζωής

Συναυλίες με άρωμα ζωής και στήριξης σε παιδιά με αναπηρία

Σε ένα κλίμα απίστευτης χαράς κι αισιοδοξίας πραματοποιήθηκαν οι καλοκαιρινές συναυλίες της Τίνας Τράκου για την στήριξη του συλλόγου Βήμα Ζωής και τα παιδιά με αναπηρία και καρκίνο.

Η περιφέρεια Αττικής και πλήθος δήμων στάθηκαν στο πλευρό της καλλιτέχνιδας με την ευγενική ψυχή και την προσωπική της προσπάθεια να περάσει το μήνυμα πως οι άνθρωποι με αναπηρία, μπορούν και πρέπει να είναι ενταγμένοι στο κοινωνικό σύνολο και να τους δίνουμε την ευκαιρία να πραγματοποιούν τα όνειρά τους και να εξελίξουν τα ταλέντα τους.

Μετά την αξιόλογη προσπάθεια στο νέο της τραγούδι με τίτλο Μη λυπάσαι σε μουσική και στίχους του Ν. Παπαδόπουλου,να πρωταγωνιστήσει  στο video clip η Νανά Τζαβάρα ένα κορίτσι με αναπηρία και τα έσοδα από τις πωλήσεις να δοθούν στο σύλλογο Βήμα Ζωής, το επόμενο βήμα της ήταν η συμμετοχή της όμορφης δεσποινίδας στις συναυλίες ισότιμα και αμοιβόμενα ως μέλος της καλλιτεχνικής ομάδας.

Το κοινό αγκάλιασε θερμά την προσπάθεια με παρουσίες από τον πολιτικό κόσμο, δημάρχους και εκπροσώπους της εκκλησιαστικής κοινότητας.

Η Τίνα Τράκου με το Νίκο Κρητικό και τη Νανά Τζαβάρα καθώς και την πενταμελή ορχήστρα της, είναι έτοιμοι για έναν νέο κύκλο συναυλιών εντός κι εκτός Αττικής, δίνοντας το σύνθημα: “Η τέχνη στο βωμό της φιλανθρωπίας”.

Δείτε το τραγούδι της Τίνας εδώ

Καθώς κ στιγμές από τις υπέροχες συναυλίες της με τη Νανά Τζαβάρα να ερμηνεύει..

Ένας ουρανός μ’ αστέρια..

Ο Χάρης Ρώμας προλογίζει την συναυλία της Τίνας Τράκου