Παρουσίαση του βιβλίου του Μάριου Μιχαήλ, με τίτλο “Μετά τον Γολγοθά η Ανάσταση”

1η  Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη ο Μάριος Μιχαήλ μοιράζεται μαζί μας το δικό του Γολγοθά.

Ο Μάριος Μιχαήλ έδινε για χρόνια τον δικό του μαρτυρικό αγώνα. Ανακάλυψε τη δύναμη που έκρυβε μέσα του και ξαναγεννήθηκε υγιής και ευτυχής. Έρχεται από την Κύπρο στη Θεσσαλονίκη για να μοιραστεί τη δική του ιστορία μαζί μας! Αξίζει να τον ακούσουμε και να τον διαβάσουμε!

Η παρουσίαση του βιβλίου του Μάριου Μιχαήλ, με τίτλο “Μετά τον Γολγοθά η Ανάσταση”, τελεί υπό την αιγίδα του Προξενείου της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, και λαμβάνει χώρα την Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου 2021, στις 7:00 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Ανδρών Θεσσαλονίκης (Αγίας Σοφίας 38, 5ος όροφος, κέντρο πόλης).  Η Φιλόπτωχος Αδελφότης Ανδρών Θεσσαλονίκης, ο Σύνδεσμος Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου, η αδελφοποιημένη Ένωση Λογοτεχνών Κύπρου και οι εκδόσεις Αρχύτας σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε την εκλεκτή εκδήλωση και να συμμετέχετε κι εσείς με δικές σας εμπειρίες. Θα τηρηθούν αυστηρά τα μέτρα που προβλέπονται από το υγειονομικό πρωτόκολλο. Πιστοποιητικά εμβολιασμού, rapid test, self test κατά τη είσοδό σας στον χώρο της εκδήλωσης. Μάσκα Απαραίτητη.

Χαιρετισμός: Δρ Ιωσήφ Σ. Ιωσηφίδης, Πρόεδρος ΕΛΚ

Ομιλητές:

-Ανδρέας Σταματόπουλος, Δ/ντης Εκδόσεων – Δημοσιογράφος
-Ηλίας Ηλία, Μόνιμος Υπαξιωματικός Ναυτικού
-Ειρήνη Κόντρα, Business Coach
-Βασιλική Γιαννακοπούλου, Ψυχολόγος

Αντιφώνηση: Μάριος Μιχαήλ, συγγραφέας

Συντονισμός: Σίσσυ Σιγιουλτζή-Ρουκά, Πρόεδρος ΣΠΕΚ

Έγραψαν για το βιβλίο…

«Ο εκλεκτός Μάριος Μιχαήλ, με αγάπη προς τον συνάνθρωπο και ευγνωμοσύνη απέναντι στο θαύμα της ζωής, παίρνει την προσωπική του ιστορία, με τόλμη και ειλικρίνεια και μας χαρίζει ένα βιωματικό δοκίμιο, θέλοντας να αφυπνίσει και να βοηθήσει κάθε άνθρωπο που υποφέρει ψυχοσωματικά.»  Σίσσυ Σιγιουλτζή-Ρουκά, Πρόεδρος Συνδέσμου Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου

«Ο Μάριος Μιχαήλ στο βιβλίο του ξαναζεί το πραγματικό προσωπικό δράμα του και αρχίζει γαλήνια μια ενδοσκόπηση. Ανακαλύπτει μέσα του μικρές δυνάμεις και τις ενισχύει. Αναλαμβάνει πλήρη ευθύνη και στοχεύει σε «ένα δικό του όνειρο», όχι ξένο ή δανεικό. Αλλά δεν μένει στο όνειρο. Βάζει πλάνο, απορροφά γνώσεις για να το ενδυναμώσει, το θεμελιώνει με αρχές και αξίες. Έτσι φτάνει, με τη δύναμη του μυαλού και του στοχασμού, στην αυτογνωσία.» Δρ Ιωσήφ Σ. Ιωσηφίδης, Πρόεδρος Ένωσης Λογοτεχνών Κύπρου

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Μάριος Μιχαήλ γεννήθηκε στο κατεχόμενο από τους Τούρκους χωριό, Κυρά της Επαρχίαs Μόρφου, στην Κύπρο. Είναι 50 ετών και διαμένει στην ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου στο χωριό Αυγόρου. Είναι Στρατιωτικός εν ενεργεία, ενεργό τακτικό μέλος του Συνδέσμου Υπαξιωματικών Κυπριακού Στρατού (ΣΥΚΣ) και έχει φοιτήσει σε διάφορα εξειδικευμένα στρατιωτικά σχολεία και προγράμματα υπηρετώντας το στρατιωτικό του καθήκον από πολλές θέσεις ευθύνης αποκτώντας πλούσια πολύτιμη πείρα. Έχει φοιτήσει με Επιτυχία στο εξ’ αποστάσεως επαγγελματικό Πρόγραμμα Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) “Life Coaching” (πιστοποιημένος από το EMCC Global στο practitioner level) και επιπλέον στο “N. L. P.” μέσω του Soleas Training Solutions. Μεταξύ άλλων, είναι Πιστοποιημένος από το από το Κέντρο Παραγωγικότητας Κύπρου ως Υπεύθυνος Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (DPO)(HBO 152).

H παρακολούθηση του Επαγγελματικού Κύκλου Σπουδών του στο ΕΚΠΑ (Life Coaching) και  N .L. P.  (Basic Practitioner of Neurolinguistic Programming,) αποτέλεσε για τον ίδιο τον ιδιαίτερο σταθμό για την μεγάλη ανατροπή στην ζωή του, αφού μετά και από τις μεγάλες περιπέτειες που είχε με την υγεία του, αποδείχτηκε το καλύτερο φάρμακο που θα μπορούσε να έχει ως συμπαραστάτη και σύμμαχο για το υπόλοιπο της ζωής του. Όραμα του είναι αυτό το «φάρμακο» να μπορέσει να το μεταδώσει σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο έχει γράψει έναν σπουδαίο Οδηγό Ζωής, μέσα από τα δικά του βιώματα, με τίτλο «Μετά τον Γολγοθά η Ανάσταση», που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα από τον Σύνδεσμο Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου και τις εκδόσεις Αρχύτας.

Το βιβλίο διατίθεται και μέσα από το www.cultural-association.org

Hellenic Cypriot Cultural Association
Web: www.cultural-association.org

E-mail: [email protected] 
Facebook | YouTube | Twitter Instagram | LinkedIn